Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen helden meer van Marvelous?

Verkoopt heleboel aandelen van Rising Star.

Marvelous Entertainment, het bedrijf achter titels zoals Harvest Moon en No More Heroes, had het groots gezien… Na het ontwikkelen en uitgeven van games in Japan, besloot het bedrijf om naar Noord-Amerika te verhuizen en zelfs mede-oprichter te worden van een gamebedrijf in Europa, genaamd Rising Star Games.

Helaas, het mocht niet zijn. De verkoopcijfers waren lager dan verwacht en als gevolg hebben ze hun 50% van Rising Star Games verkocht en zullen ze ook zelf niet meer fungeren als uitgever in het Westen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er externe uitgevers moeten gezocht worden om de games hier te laten verschijnen. Zo zal Ubisoft verantwoordelijk zijn voor de release van No More Heroes 2: Desperate Struggle.

Nu, dit alles zal ons -de gemiddelde gamer- niet echt veel beïnvloeden, de vraag rest natuurlijk: wie zal er uiteindelijk No More Heroes HD uitbrengen? We kunnen enkel hopen dat Ubisoft na Desperate Struggle honger heeft naar meer, iets wat hoogstwaarschijnlijk opnieuw door verkoopcijfers zal bepaald worden.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen