Skip to main content

'Geen garantie voor Driveclub: PS Plus Edition'

UPDATE: Toch wel, zegt Sony.

UPDATE: Sony verklaart in een officiële statement aan Gamespot dat de PlayStation Plus Edition van Driveclub nog altijd in ontwikkeling is.

Momenteel wordt er gewerkt aan een online infrastructuur die al het potentiële verkeer dat een gratis 'AAA-game' aantrekt ook daadwerkelijk aan kan. Wanneer de probeerversie van Driveclub uitkomt, blijft onbekend.

ORIGINEEL: Sony Computer Entertainment Europe-baas Jim Ryan kan de uiteindelijke lancering van de PlayStation Plus Edition van Driveclub niet langer garanderen. Dat blijkt uit een interview met Metro.

Ryan wordt gevraagd naar de staat van de gratis te proberen versie van Driveclub. "Er wordt nog naar gekeken," aldus de topman. De interviewer vraagt door en wil weten of Ryan kan garanderen dat de PlayStation Plus Edition ooit nog uitkomt. "Daar kan ik momenteel niks over zeggen," luidt het antwoord.

Driveclub zou in 2013 een launchtitel zijn voor de PlayStation 4. Toen die deadline niet werd gehaald, is de PlayStation Plus Edition aangekondigd. Plus-leden kunnen daarmee met verschillende wagens het parcours op. Maar door de serverproblemen bij de lancering van Driveclub, werd de PlayStation Plus Edition van Driveclub voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Driveclub zelf is sinds 7 oktober te koop, exclusief voor de PlayStation 4.

Bekijk op YouTube

Read this next