Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen DLC voor PC-versie van Hot Pursuit

Gewoon doorrijden, niets te zien hier.

Games worden al sinds jaar en dag ontwikkeld voor het PC-platform, maar de laatste jaren lijkt het almaar moeilijker te worden voor ontwikkelaars om op alle platformen eenzelfde game-ervaring af te leveren, en dan met name op de PC.

Zo liet Criterion weten dat PC-spelers geen hoop moeten koesteren op de extra wagens uit het Super Sports Pack of eender welke andere DLC die er nog zit aan te komen voor de uitstekende laatste telg in de Need for Speed-reeks. De enige uitleg die een ontwikkelaar op de officiële fora had was dat er "niet genoeg mensen zijn om alle platformen van nieuwe content te voorzien". Hoe paradoxaal het ook mag klinken, hij gaat verder met: "dit wil niet zeggen dat de PC geen updates of extra content meer moet verwachten." Rare jongens, die ontwikkelaars.

Eerder dit jaar zagen we iets soortgelijks met de Minerva's Den DLC voor Bioshock 2, maar enkele maanden -en heel wat boze fanmail- later besliste men bij 2K dat Minerva's Den dan toch naar PC zou komen. Het is nog maar de vraag of ook Criterion zal bijdraaien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Need for Speed: Hot Pursuit

iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC

Related topics
PC
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties