Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen Diablo III meer in 2010

We horen miljoenen mensen schreeuwen...

Ergens hadden we dit al zien aankomen, maar nu geeft Rob Pardo van Blizzard het zelf ook nog even aan: we moeten Diablo III niet meer in 2010 verwachten.

"We kondigen onze spellen altijd een heel stuk te vroeg aan," zegt hij. "Ik denk dat ik wel kan zeggen dat we Diablo III volgend jaar niet te zien zullen krijgen." Ons eigen voorgevoel kwam er doordat StarCraft 2, die andere belangrijke aankomende game van Blizzard, in 2010 uitgebracht zal worden en de ontwikkelaar tot nu toe nog nooit twee spellen binnen hetzelfde jaar naar de winkels heeft verscheept.

Pardo ging verder met het volgende: "Er werken individuele teams aan onze spelen, en ze werken allemaal op een verschillende manier. Meestal laten we onze fans weten aan welke games we werken, maar wie weet wanneer ze uiteindelijk zullen verschijnen...," sloot de man het gesprek af.

Op de voorbije GamesCom te Keulen gingen wij een hele tijd aan de slag met Diablo III, en eigenlijk voelde het spel toen al zeer goed aan. We kennen Blizzard echter als een perfectionistische ontwikkelaar, en dat blijkt vandaag nog maar eens het geval te zijn.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen