Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen BF 1943 bij PS3-versie Battlefield 3

PS3-spelers krijgen DLC wel een week vroeger.

Sony kondigde deze zomer op de E3-beurs aan dat de PS3-versie van Battlefield 3 zou gebundeld worden met een exemplaar van het voorheen enkel downloadbare Battlefield 1943, maar in Amerika, waar de game sinds gisteren uit is, merkten enkele spelers op dat deze actie blijkbaar niet is doorgegaan. Helaas werd dat pas duidelijk nadat ze de game gekocht hadden.

Na een vraag van één van hen via het officiële Battlefield-Twitterkanaal, reageert EA bevestigend dat deze actie inderdaad niet plaatsvond, maar dat PS3-spelers wel een week exclusiviteit krijgen op alle aankomende uitbreidingen en DLC.

Deze exclusieve deal maakt deel uit van een Sony-offensief dat PS3-gamers extra unieke content moet bieden. Eveneens op E3 werd aangekondigd dat ook SSX met een afdaling van de berg Fuji en Need for Speed: The Run met zeven extra wagens PS3-only content zouden krijgen.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties