Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen 60 spelers online in Resistance 3

Insomniac mikt op een lichtere MP.

Insomniac heeft in het laatste nummer van Game Informer bevestigd dat de 60 speler multiplayer niet zal terugkeren voor Resistance 3.

De massieve multiplayer matches in Resistance 2 waren één van de sleutelelementen binnen de game twee jaar geleden. Volgens het magazine zal dit geen terugkeer kennen, met Insomniac Games die zeggen dat de Multiplayer in Resistance 3 lichter zal zijn.

"De benadering van de multiplayer in Resistance 3 is om de zaken te stroomlijnen die populair waren in Resistance 1 en Resistance 2," zei creatief directeur Marcus Smith. "Vanzelfsprekend is wapengebruik een groot punt, maar we hebben ook onze progressie doorheen de multiplayer, die trouwens een stuk strakker is. Het zal mensen belonen terwijl ze verder gaan."

Smith voegde toe dat de multiplayer mappen gevechten zullen hebben die vermeld zullen worden doorheen de campagne. Africa werd reeds bevestigd als locatie.

"We zetten ook de locatie van alle multiplayer mappen in verschillende gebieden over heel de wereld. Tijdens de solo campagne zul je updates horen (via radio) van die gevechten terwijl je de game doorploegt."

Dat laatste lijkt alvast een leuke gimmick. Wat betreft het verlies van 60-speler oorlogsvoering - ik zal er mijn slaap niet voor laten. Zelf heb ik mijn gevechten liever kleinschalig en persoonlijk.

Resistance 3 staat gepland voor een release ergens volgend jaar.

Getagged als

Reacties