Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gears of War: Judgment krijgt tweede singleplayer campaign

Back to the future met 'Aftermath'.

Wie de originele campagne van People Can Fly's third-person shooter Gears of War: Judgement uitspeelt, krijgt nog een extra stukje singleplayer voorgeschoteld. Dat onthulde de ontwikkelaar gisteren.

De naam van het extra stuk content is Aftermath en wordt ontgrendeld zodra je alle sterren hebt behaald die je krijgt door bepaalde stukken van de originele singleplayer uit te spelen. Hoeveel langer je plezier zal kunnen beleven met dit onverwacht extraatje, is nog niet bekend.

Over de inhoud van Aftermath werd ook al het een en het ander verteld door lead level designer bij People Can Fly, Jim Brown. Het laatste hoofdstuk van Judgment stuurt je enkele jaren vooruit in de Gears tijdlijn, naar het einde van Gears of War 3. Terwijl Marcus Fenix en de rest van zijn BFFE 's het bolwerk van de Locust Queen bestormen, waren ook Baird en Cole bezig met hun eigen deel van het anti-Locustplan. Wat ze precies hebben gedaan en hoe ze uiteindelijk met een stel heli's aan komen vliegen, ontdek je in Aftermath.

Gears of War: Judgment wordt op 22 maart verwacht voor Xbox 360.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties