Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gears of War 4 update voegt nieuwe maps en moeilijkheidsgraden toe

Game vanaf volgende week tien uur lang gratis te spelen.

Ontwikkelaar The Coalition laat weten dat de Rise of the Horde-update voor Gears of War 4 vanaf 6 juni beschikbaar is. Volgens de ontwikkelaar is het "de grootste update ooit" voor de game.

De patch voegt onder andere vijftien nieuwe skills toe aan Horde Mode. Zo maakt Scout's Cloak je onzichtbaar, en vergroot Sniper's Magic Bullet je schade na elke headshot.

Ook komen er twee nieuwe moeilijkheidsgraden voor zowel de singleplayer campaign als de Horde Mode. 'Inconceivable' is het nieuwe moeilijkste niveau in de game. Ironman combineer je dan weer met elk ander moeilijkheidsniveau. In de campaign voegt dit permadeath toe aan de game. In Ironman Horde Mode krijg je geen COG tags en moet je waves van voor af aan herspelen indien je faalt.

Tevens introduceert de ontwikkelaar twee maps uit oudere games, namelijk Avalache uit Gears of War 2 en Rustlung uit Gears of War 3. Met een season pass heb je 6 juni toegang tot de maps. Andere spelers moeten tot 13 juni wachten.

Ter ere van de nieuwe patch is het vanaf 9 juni bovendien mogelijk om de game tien uur lang gratis op de pc en de Xbox One uit te proberen. Om dat te doen, moet je de game wel tussen 9 en 15 juni downloaden. In de gratis trial krijg je toegang tot de volledige multiplayer- en Horde Mode, alsook het eerste deel van de singleplayer campaign.

Gears of War 4 lanceerde in oktober 2016. Op de site lees je onze Gears of War 4 review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties