Skip to main content

Gears of War 4 February update voegt nieuwe maps toe

En meer!

Ontwikkelaar The Coalition laat weten dat de February update voor Gears of War 4 onder andere nieuwe maps toevoegt.

De studio brengt twee nieuwe maps naar de game: Impact Dark en Warmachine. De eerste is een nieuwe versie van Impact, waarbij het open veld is vervangen door een rookachtige nacht. De tweede is een map uit de eerste Gears of War, die een nieuw uiterlijk heeft gekregen.

Als je de Season Pass bezit, dan zijn beide maps speelbaar in de Developer Playlist. De speelbare modi in de lijst zijn Team Deathmatch, Guardian, King of the Hill en Horde. Naast vroege toegang ontvang je dubbele XP en twintig procent extra credits.

De studio laat verder weten dat het een Valentijn evenement in de planning heeft. Op 10 februari begint een week met nieuwe Gear Packs, dagelijkse bounties met een Valentijn thema, een nieuw personage en de Torque Bow Tag modus.

Bekijk op YouTube

The Coaltion deelt verder zijn plannen voor toekomstige updates. Zo ontvangen de Core en Competetive playlists pre-game lobbies in de March update. Daarnaast is de studio van plan om 'iconische helden uit het verleden' en Locust personages naar de game te brengen.

Ten slotte krijgt de shooter in de zomer een nieuw moeilijkheidsgraad voor de Campaign en Horde, een Iron Man modus, level zes skillkaarten voor Horde, nieuwe skills voor bestaande Horde classes en nieuwe achievements.

Gears of War 4 is verkrijgbaar voor de pc en de Xbox One. Vorige maand introduceerde The Coalition Gears of War 4 cross-play middels Social Quickplay

Read this next