Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gearbox laat snel nieuwe spellen zien

Er zijn vijf mogelijke titels op komst.

Als meest recente game bracht Gearbox het succesvolle Borderlands uit - de game kreeg bij ons een dikke acht op tien -, maar in het verleden trakteerde ze ons ook al op de sfeervolle Brothers in Arms reeks. Randy Pitchford, de baas bij de ontwikkelaar, onthulde vandaag echter dat hij op de aankomende PAX Prime beurs in Seattle "nooit eerder gezien beeldmateriaal" gaat tonen van enkele "aankomende releases".

"Sappige exclusives, verrassende aankondigingen, ongelofelijke nieuwtjes en behind the scenes toegang" is wat de aanwezigen van PAX mogen verwachten van Gearbox. Momenteel is er volop speculatie aan de gang wat voor titels de ontwikkelaar allemaal gaat meebrengen. Grote kanshebbers zijn de vierde DLC-pack voor Borderlands, Aliens: Colonial Marines en/of Duke Nukem Forever. Rond die laatste titel brachten we jullie een tijdje terug al een nieuwsbericht.

Verder zouden er bij Gearbox drie nog niet aangekondigde projecten aan de gang zijn, al zou Duke Nukem Forever er daar best wel eens eentje van kunnen zijn. Wie weet gaat het ook gewoon om een gloednieuwe Brothers in Arms? We zullen het binnen een dikke week te weten komen, wanneer PAX Prime van start gaat.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties