Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gates of Oblivion is het volgende hoofdstuk voor The Elder Scrolls Online

De poorten gaan volgend jaar open.

Tijdens de Game Awards heeft ZeniMax Online een tipje van de sluier gelicht over de toekomst van The Elder Scrolls Online. In 2021 staat de game volledig in het teken van de Gates of Oblivion. Op 21 januari 2021 volgt de officiële onthulling van dit nieuwe hoofdstuk en alle gerelateerde content.

In de teaser duikt onder andere de Daedric Prince Mehrunes Dagon op. Vermoedelijk wordt dat de grote slechterik die je het komende jaar bevecht. Waarschijnlijk komt er volgend jaar ook opnieuw een grote uitbreiding. Waar die je allemaal naartoe voert, is nog niet helemaal duidelijk.

Sinds enkele jaren bundelt ZeniMax Online elk jaar alle nieuwe content voor de game rond een centraal thema. In 2019 stonden de draken centraal, dit jaar was dat de terugkeer naar Skyrim. Ons oordeel over de laatste uitbreiding voor de game lees je in de The Elder Scrolls Online: Greymoor review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties