Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gaming headset-merk EPOS absorbeert Sennheiser-lijn

Tijdelijk EPOS | Sennheiser, daarna enkel EPOS.

Er verschijnt een nieuw merk voor gaming headsets op de markt. EPOS neemt de fakkel over van Sennheiser, dat vanaf nu geen eigen speciale gaming headsets meer uitbrengt. De huidige headsets blijven wel bestaan onder de naam EPOS | Sennheiser.

Daarnaast start EPOS met de ontwikkeling van een nieuwe lijn gaming headsets die onder de nieuwe merknaam EPOS worden uitgebracht. Het nieuwe bedrijf neemt ook alle werknemers over die voordien verantwoordelijk waren voor de gaming headsets van Sennheiser.

Om de lancering te vieren, heeft EPOS de Deense Oscarwinnaar Anders Walter ingeschakeld om een kortfilm te draaien.

In het verleden waren we erg positief over de gaming headsets van Sennheiser. De Sennheiser HD 58X Jubilee werd zelfs verkozen tot onze beste open gaming headset. Het is dus jammer om het merk te zien verdwijnen. Aangezien dezelfde ingenieurs echter aan het werk blijven, hebben we hoge verwachtingen voor de nieuwe lijn onder de EPOS-naam.

De eerste headets van EPOS komen in de loop van oktober uit.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties