Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gametown Showcase event

Nieuw gaming event met topgames in avant premiere speelbaar!

Onze goede vrienden van Gametown breiden hun speelveld uit. Op 30 oktober organiseren ze namelijk de Gametown Showcase, een evenement waarop gamers alle grote toppers van dit najaar al voor de release kunnen spelen in een gezellige omgeving.

Deze Gametown Showcase gaat door in de hippe Antwerp Engineering Company, ook wel bekend als de "Club Industria" en "Antwerp Mansion". Voor de gelegenheid heeft Gametown de volledige club afgehuurd maar de bar blijft open en een DJ zorgt voor een gezellige sfeer.

Een volledige lijst van games die er te spelen zullen zijn is er nog niet, maar je zult alvast zeker aan de slag kunnen met Assassin's Creed 3, Far Cry 3, Hitman Absolution, Medal of Honor: Warfighter, PlayStation All-Stars Battle Royal, Just Dance 4, Rocksmith, Forza Horizion, Assassin's Creed Liberation en Need For Speed: Most Wanted.

Voor meer info en tickets, surf naar de Gametown Showcase website. Doe het snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Gametown Showcase
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties