Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gamescom 2022 eindelijk weer fysiek

Leuk reisje voor in de zomer.

Gamescom 2022 vindt voor het eerst in drie jaar weer fysiek plaats. Het evenement is van 24 tot en met 28 augustus in Keulen te bezoeken. De Gamescom: Opening Night-showcase is zoals gewoonlijk online te bekijken en wordt door Geoff Keighley gepresenteerd.

Er zijn veiligheidsmaatregelen getroffen zoals een beperkt aantal tickets, een betere doorstroom bij de ingang, digitale wachtrijen en extra brede gangen. Die maatregelen zullen goed uitkomen, omdat in 2019 ruim 370.000 mensen op Gamescom afkwamen.

Cover image for YouTube videoHype Trailer: Gamescom: Opening Night Live 2021

Gamescom heeft ook het "Gamescom goes green"-project aangekondigd. Dat betekent dat de organisatie erop doelt om het evenement "klimaat-neutraal" te maken door de uitstoot van onder andere CO2 te beperken.

Het is fijn om te zien dat evenementen weer fysiek plaats kunnen vinden. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat E3 2022 alleen digitaal zal plaatsvinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties