Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gamescom 2020 gaat dit jaar enkel digitaal door

Corona krijgt gamebeurs niet klein.

Via een tweet maakt de organisatie achter Gamescom 2020 bekend dat de gamebeurs dit jaar een digitale variant krijgt. Dat doet de organisatie omwille van de nieuwe coronamaatregelen die Duitsland invoert.

In de tweet lezen we dat er nog niet veel details bekend zijn, maar dat Gamescom 2020 sowieso digitaal doorgaat. Hoe het evenement er precies gaat uitzien, is momenteel niet duidelijk. De organisatie komt binnenkort met meer details over de brug.

Dat Gamescom 2020 niet op de normale manier doorgaat, is geen verrassing. De Duitse overheid verscherpte namelijk gisteren de coronamaatregelen waardoor grote evenementen niet mogen doorgaan tot en met 31 augustus.

Kun je niet wachten op Gamescom 2020, dan kun je samen met ons nog even terugblikken op de editie van vorig jaar. Toen hadden we onder andere een Empire of Sin interview met Brenda Romero en was er een The Elder Scrolls Online interview met Matt Firor. Dat Gamescom 2020 een digitale variant krijgt is opvallend. Grote broer E3 2020 krijgt immers geen online evenement.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties