Warhammer: Chaosbane

Warhammer: Chaosbane hakt er stevig in

Heeft Bigben Interactive een ware Diablo-killer in huis? Imperial Captain Nathan schept in zijn Warhammer: Chaosbane preview orde in de chaos en gaat op onderzoek uit.

Het Warhammer-universum krijgt een nieuwe telg, en wat zou die zijn zonder een verse portie Chaos? Het is geen verrassing dat ook in Warhammer: Chaosbane de Chaos-horden de wereld overspoelen, maar ditmaal ga jij ze te lijf in de context van een actie-RPG. Vier verschillende classes, ontelbare skills, een massa aan loot, en vooral veel vijanden: alle ingrediŽnten zijn aanwezig voor een klassieke ARPG, die ontwikkelaar Eko Software vervolgens lardeert met de typische Warhammer-bloederigheid. Het einddoel? Een mokerslag van een hack-and-slasher.

Eko Software wil meteen duidelijk maken dat de role-playingkant van de game belangrijk is. Je kiest uit de classes Human, High Elf, Wood Elf en Dwarf en gaat aan de slag om je uitrusting samen te stellen. Om telkens een betere uitrusting te creŽren heb je natuurlijk loot nodig. Veel loot. Na elke missie keer je zwaarbeladen naar de hub terug met veel items die vaak miniem van elkaar verschillen - of toch in de praktijk. Bovendien zijn de items in je inventaris niet geordend, waardoor die snel een rommeltje wordt, terwijl de eigenschappen in een minuscuul lettertype staan. De ontwikkelaar moet in de role-playingkant dus nog wat orde op zaken stellen.

Lees meer...

Warhammer: Chaosbane release bekendgemaakt

Game krijgt eveneens twee bŤta's.

Ontwikkelaar Eko Software heeft de releasedatum van Warhammer: Chaosbane bekendgemaakt. De game lanceert op 4 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast komen er ook twee bŤta-periodes voor wie de game pre-ordert.