Uncharted: The Lost Legacy

The Lost Legacy is een volwaardige Uncharted-game, maar worstelt wel met voorspelbaarheid en monotonie.

Belangrijke events

Week-eindbazen #19

Wat spelen we dit weekend?

De gehele Eurogamer Benelux redactie ontwijkt de zon. De gordijnen zijn dicht. De frisdrank en snacks liggen klaar. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Shaun Escayg maakt via Twitter bekend dat hij niet langer voor Naughty Dog werkt. Escayg was de afgelopen zeven jaar in dienst bij die studio, onder andere als creative director voor Uncharted: The Lost Legacy. Hij zet zijn carrière verder bij Tomb Raider-ontwikkelaar Crystal Dynamics.

Uncharted: The Lost Legacy is het nieuwe deel in de Uncharted-reeks, maar wijkt op enkele vlakken stevig af van de gevestigde formule. Wij zetten de vijf belangrijkste dingen die je moet weten voor je op een rijtje. Vergeet bovendien niet om onze Uncharted: The Lost Legacy review te lezen.

Uncharted: The Lost Legacy review - Gevonden

Uncharted: The Lost Legacy is meer dan een simpele downloadbare uitbreiding: het is een volwaardige game. Dat is niet zomaar de belofte van Naughty Dog, maar gewoonweg een feit. The Lost Legacy bevat namelijk een singleplayer die een speelduur van acht uur bereikt en tegenover de eerdere delen niks aan spektakel en detail inboet. Bovendien maken de volledig uitgewerkte Multiplayer- en Survival-modi het pakket compleet. Toch zijn er belangrijke kanttekeningen te maken. Vooral voorspelbaarheid en monotonie gooien roet in het eten. Is The Lost Legacy uiteindelijk de erfenis van Uncharted waardig?

Je hebt geen Nathan Drake nodig voor een goede Uncharted. Dat bewijst The Lost Legacy ten overvloede door Chloe Frazer als hoofdpersonage op te voeren. De vorige games in de reeks hintten reeds naar het potentieel van Chloe als personage, maar haar rol bleef altijd oppervlakkig. Hier is ze echter een memorabel hoofdpersonage met minstens evenveel humor en charisma als Nathan. Bovendien heeft ze een overtuigend persoonlijk motief om haar leven te wagen terwijl ze in India zoekt naar de Hoorn van Ganesh.

Haar een duo laten vormen met ex-huurlingenleider Nadine Ross pakt eveneens als een gouden zet uit. Ze beschikt over veel meer diepgang dan haar rol in Uncharted 4: A Thief's End deed vermoeden. Wanneer Chloe en Nadine tegen elkaar spreken, knetteren de gesprekken vanwege hun tegengestelde persoonlijkheden, en de relatie tussen beide personages evolueert overtuigend tijdens de game.

Lees meer...

Uncharted 4 krijgt nieuwe multiplayermodus

Beschikbaar voor eigenaars van Uncharted 4 of Uncharted: The Lost Legacy.

De volgende multiplayer patch voor Uncharted 4 voegt een nieuwe co-op survival modus genaamd Survival Arena aan de game toe. Daarnaast komen er ook nieuwe speelbare personages en skins.

5 opvallende gamereleases augustus

Met onder meer Uncharted: The Lost Legacy, Mario + Rabbids en Ark: Survival Evolved.

Het is nog steeds komkommertijd, maar toch gaan we geleidelijk richting de najaarspiek. De gamereleases van juli brachten onder meer Splatoon 2 en Final Fantasy 12 The Zodiac Age. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende games lees je hieronder.

Uncharted: The Lost Legacy - Release, gameplay en alles wat we weten

Naughty Dog heeft ons jarenlang in zijn greep gehouden met de Hollywoodachtige verhalen van Nathan Drake. In de Uncharted 4: A Thief's End review wordt het laatste deel dan ook de hoogte in geprezen. Dat komt door een perfecte mix aan storytelling, gameplay en locaties. Het wordt dus een lastige klus voor standalone-uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy om dat te overtreffen. We vertellen je alles wat we weten.

Uncharted: The Lost Legacy releasedatum

De Uncharted: The Lost Legacy release valt op 23 augustus 2017. De game komt exclusief voor de PlayStation 4 uit.

Lees meer...

Release Uncharted: The Lost Legacy bekend

Jak and Daxter als pre-order bonus.

Naughty Dog maakt vandaag bekend dat Uncharted: The Lost Legacy vanaf 23 augustus verkrijgbaar is voor de PlayStation 4. De prijs is vastgesteld op 39,99 euro. Wie reeds de Uncharted 4: A Thief's End Digital Deluxe Edition heeft gekocht, krijgt de game gratis.

Naughty Dog: 'Uncharted: The Lost Legacy bevat tien uur aan gameplay'

In een interview met de website IBTimes meldt Arne Mayer van Naughty Dog dat Uncharted: The Lost Legacy ongeveer tien uur aan gameplay bevat.

"We hebben altijd gezegd dat we niet de discipline hebben om een singleplayer-uitbreiding voor Uncharted te maken. Uiteindelijk kunnen we ons toch niet inhouden en eindigen we met een volledige game", aldus Mayer.

Eerder raakte bekend dat Uncharted: The Lost Legacy het grootste level in de serie bevat. Verder is Uncharted: The Lost Legacy de laatste Uncharted game voor Naughty Dog.

Lees meer...

FeatureAlle PlayStation 4 exclusieve games in 2017

Met onder meer Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport en Uncharted 4: The Lost Legacy.

Sony heeft een lijst met games onthuld die in 2017 exclusief voor de PlayStation 4 uitkomen. Daarin staan zowel grote AAA-games als kleine indiegames. Nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van alle games die je komend jaar op Sony's console kunt spelen.