Trials Rising Nieuws

Trials Rising krijgt open beta

Trials Rising krijgt open beta

Stunt- en vliegwerk.

Ubisoft laat weten dat Trials Rising binnenkort een open bta krijgt. Van 21 tot en met 25 februari kan iedereen de game uitproberen op de pc, PlayStation 4, Switch of Xbox One. Op 26 februari lanceert Trials Rising officieel.

Voor Switch-eigenaars is de open bta de eerste kans om de game uit te proberen. De closed bta was immers niet beschikbaar voor de Switch. De open bta bevat 18 tracks, vijf motors en 25 contracten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast is het mogelijk om een turbo bike uitlaat vrijspelen die je nadien ook in de volledige game kunt gebruiken.

Registeren voor de open bta kan via de Trials Rising website. Vorige week maakte Ubisoft ook bekend dat de Trials Rising Expansion Pass onder andere extra tracks bevat.

Lees meer...

Trials Rising Expansion Pass bevat extra tracks en meer

Ubisoft maakt bekend dat Trials Rising na de lancering nieuwe tracks krijgt als onderdeel van de Expansion Pass. Het betreft meer dan 55 levels, onderverdeeld in de uitbreidingen Sixty-Six, Crash and Sunburn, de Stuntman Rider Pack en de Samurai Pack. Daar horen ook nieuwe outfits bij om te ontgrendelen.

Verder zijn er voor de game seizoenen gepland, waar het de bedoeling is zo hoog mogelijk op de Trials Rising-leaderboards te eindigen van uitdagingen die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Daar krijg je tevens unieke beloningen voor. In Trials Rising is een sticker-systeem nieuw, waarmee je je coureur nog verder kunt uitdossen.

In bovenstaande video krijg je een voorproefje van de nieuwe levels. Ook wordt stilgestaan bij de level editor, waarmee je zelf tracks bouwt en deelt met andere spelers. De makers gebruiken deze editor zelf ook om de hoofdgame mee te ontwerpen.

Lees meer...

Leaderboards in Trials Rising zijn cross-platform

Met enkele restricties voor de Switch-versie.

Ubisoft laat weten dat bepaalde onderdelen van Trials Rising cross-platformondersteuning krijgen. Onder andere de online leaderboards en zelfgemaakte tracks zijn gemeenschappelijk voor spelers op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de Switch-versie zijn er wel enkele restricties.

Trials Rising aangekondigd

(On)gelukkig maar.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft tijdens de E3-beurs Trials Rising aangekondigd. De game komt in februari 2019 uit op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.