Super Smash Bros. Nieuws

Super Smash Bros. Ultimate update voegt Piranha Plant toe

Update: Er circuleren inmiddels diverse berichten waarin spelers melden dat het gebruik van Piranha Plant in de All Star-modus de savefiles onbruikbaar maakt. Het wordt dan ook aangeraden om de modus niet te spelen totdat er een nieuwe patch uitkomt.

Origineel: De nieuwste Super Smash Bros. Ultimate patch is uit. Update 2.0.0 past niet alleen de moves van diverse fighters aan, maar voegt ook Piranha Plant als nieuwste fighter toe.

Als je Piranha Plant gratis wilt downloaden, moet je echter wel snel handelen. Wanneer je Super Smash Bros. Ultimate uiterlijk 31 januari 2019 in je Nintendo Account als aankoop registreert, krijg je per e-mail een code toegestuurd. Daarmee kun je tot en met 31 juni 2019 in de Nintendo eShop de fighter gratis downloaden.

Lees meer...

Update 1.2.0 uit voor Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo maakt bekend dat update 1.2.0 uit is voor Super Smash Bros. Ultimate. Om deze door te voeren, dien je de game eerst af te sluiten en daarna opnieuw te starten. De update wordt dan automatisch gedownload en geďnstalleerd.

In de patch notes is te lezen dat er aanpassingen zijn gedaan aan verschillende personages, hoewel verder niet wordt uitgelegd wat voor verschillen er precies zijn. Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, PAC-MAC, Duck Hunt en Isabelle zijn opnieuw gebalanceerd.

Verder is de moelijkheidsgraad van 'approaching challengers' aangepast, die aan de hoge kant was. Daardoor was het voor bepaalde spelers te lastig om alle personages vrij te spelen. Online matmaching is daarnaast aangepast zodat je vaker in matches terecht komt met je gekozen rulesets.

Lees meer...

Nintendo laat weten dat het bedrijf stopt met het Creators Program voor content creators, waardoor het makkelijker wordt om geld te verdienen met video's die Nintendo-games tonen. Het beleid ging in 2015 van start en heeft sindsdien veel kritiek te verduren gekregen.

Bekijk: E3 2018 - 7 Flop games

De slechtste aankondigingen van E3.

De E3 beurs is helaas niet een onuitputtelijke bron van feest en blijdschap, zo blijkt, want ook dit jaar heeft de Eurogamer Benelux redactie hoofdschuddend en knikkebollend naar een aantal aankondigingen zitten kijken waar de honden geen brood van lusten.

Super Smash Bros. Ultimate release bekend

Nieuw personage eveneens onthuld.

Nintendo heeft de releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate bekendgemaakt. De game lanceert op 7 december voor de Switch. Daarnaast is ook onthuld dat Ridley een nieuw speelbaar personage is in de game.

E3 2018 - Alle Nintendo Switch games die we verwachten te zien

Super Smash Bros.? Metroid Prime 4? Fortnite?

De Nintendo Switch is inmiddels alweer ruim een jaar op de markt. Met onder meer Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebben Switch-bezitters niks te klagen. De keerzijde van de medaille is wel dat de lat direct behoorlijk hoog ligt. Waar gaat Nintendo tijdens de E3 2018 iedereen mee verrassen? De zekerheidjes, twijfelgevallen, geruchten… Je leest het allemaal in dit overzicht.