Super Mario Bros. 3

Wii U eShop mini-reviews

Wii U eShop mini-reviews

UPDATE: Nu met Donkey Kong Country Returns 2!

Nintendo sluit zich met de Wii U dan eindelijk aan bij het digitale tijdperk. De eShop heeft plaats voor allerlei soorten games: indie-ontwikkelaars hebben er hun stek gevonden, oude tijden herleven met Virtual Console-games en Nintendo gebruikt het platform zelf ook om met kleinere games te experimenteren. Daarnaast vind je er ook volledige spellen, zoals Super Mario 3D World en The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

Nu de Wii U op stoom begint te raken, raakt ook de eShop van de console telkens voller. Hoe zie je door de bomen het bos nog? Met de Wii U eShop-special van Eurogamer Benelux, natuurlijk. Hierin vind je wat zoal de moeite waard is, en waar je het beste ver van weg blijft. In dit overzicht vind je geen volledig diepgaande recensies, maar wel korte impressies en informatie over tal van eShop-games. Mini-reviews, dus. En de prijs staat er ook bij, wel zo handig!

Naargelang er meer games verschijnen wordt de lijst telkens verder geŁpdatet. Zo blijf je voortaan op de hoogte van alle opmerkelijke eShop-releases.

Lees meer...

De NES-klassieker Super Mario Bros. 3 is onderweg naar een release voor de Virtual Console, zowel op de Wii U als op de Nintendo 3DS. De titel is opgedoken op de Amerikaanse webpagina van Nintendo.

Wii SNES controller komt uit in BelgiŽ

Enkel verkrijgbaar via Club Nintendo.

Goed nieuws voor de echte fans van Nintendo en alles wat er mee te maken heeft. Wii Super Nintendo Entertainment System Traditionele Controller komt nu ook eindelijk uit in BelgiŽ (en de rest van Europa). Dit gebeurt slechts (kuch) drie jaar na de release in Japan.