Stardew Valley

Stardew Valley patch pakt Switch-problemen aan

Ontwikkelaar Chucklefish heeft op Twitter een update gepost over de aankomende Stardew Valley patch.

De patch wordt beschikbaar voor alle systemen, maar richt zich specifiek op problemen die zijn ontstaan op de Nintendo Switch. Een voorbeeld zijn de lange laadtijden tijdens het opslaan van de game. Het filmpje op Twitter laat zien dat de testversie beduidend sneller is.

De nieuwe update pakt ook andere problemen aan, waaronder krakende geluiden en een probleem waar de game crasht als bepaalde voorwerpen niet in je inventory zitten. Dat probleem zorgt op de Switch voor crashes.

Lees meer...

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2016

De persoonlijke favorieten van de redactie.

Is er echt alweer een jaar voorbij? Jazeker, en wat voor één. Of je nu graag vijanden aan gort schiet, magische monsters verslaat of uren rondzwerft om bij de ene berg te raken, 2016 bood voor elk wat wils. Naar goede gewoonte reiken de redacteurs van Eurogamer Benelux zijn jaarlijkse medaillepaar uit: per redacteur een voor zijn Game of the Year (goud) en een voor zijn runner-up (zilver). Het was door de waaier aan topgames niet altijd even makkelijk, maar het is ons toch gelukt. Nu is het vol spanning wachten op wat 2017 ons gaat brengen. Cheers!