StarCraft: Brood War

Blizzard onhult StarCraft: Remastered

Blizzard onhult StarCraft: Remastered

Originele game gratis te spelen vanaf eind maart.

Blizzard kondigt StarCraft: Remastered aan. De nieuwe versie van de game biedt ondersteuning voor hogere resoluties en betere matchmaking. De game is beschikbaar vanaf deze zomer.

StarCraft: Remastered ondersteunt resoluties tot 4K voor de campaign, Brood War-uitbreiding en multiplayer. Ook de cutscenes krijgen een opknapbeurt en ondersteunen nu resoluties tot 1080p. Ten slotte is volgens Blizzard ook de geluidskwaliteit van de game verbeterd.

De game krijgt ook een nieuwe automatische matchmaking-functie. Daarnaast blijft ook de lobby uit de originele game behouden, waarin je zelf op zoek kunt naar een geschikte tegenstander.

Lees meer...

StarCraft film mogelijk met juiste partner

Blizzard geeft James Cameron als voorbeeld.

Rob Pardo, een game designer bij Blizzard, heeft tijdens een interview laten weten dat hij een groot voorstander is van een film rond het universum van StarCraft - tenminste, mochten de juiste mensen zich aanmelden voor het project.

Blizzard lanceert Real ID

Cross-server chatten wordt mogelijk.

De nieuwe patch voor World of Warcraft zorgt deze maal niet enkel voor kleine verbeteringen. Voor het eerst wordt de Battle.net Real ID ge´ntroduceerd.