Star Wars: Battlefront (DICE) Features

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2015

De persoonlijke favorieten van de redactie.

De eindejaarslijstjes: ook Eurogamer Benelux ontkomt er niet aan. De redacteurs hebben weer honderden uren op hun pc, console en handheld doorgebracht. Soms ontzettend teleurgesteld, soms aangenaam verrast. Er zijn altijd een paar pareltjes die zich van de rest van de games onderscheiden. Elke redacteur kiest daarom zijn favoriete game (goud) en runner-up (zilver) van afgelopen jaar. Wat is jouw favoriete game van 2015?

FeatureDe beste Star Wars games

Kevin benoemt zijn favorieten.

"A long time ago in a galaxy far far away…" Al sinds 1977 is deze zin zowat overal ter wereld bekend. De meningen over de films zijn verdeeld en dat is niet anders bij de talloze games die door de jaren heen gemaakt zijn. En ding is zeker: de reeks komt pas echt tot leven in de games. Met het oog op de release van Star Wars Battlefront kijkt Kevin terug naar zijn drie favoriete games uit het Star Wars-universum.

De bevroren vlaktes van Hoth liggen uitgestrekt voor mij. Het eeuwige gedreun van de AT-AT's laat mijn trommelvliezen fanatiek trillen. Om mij heen bevindt zich een chaotische brij van Rebel Alliance- en Galactic Empire-troepen. Terwijl de laserstralen me om de oren vliegen, zet de soundtrack de welbekende Imperial March in. DICE doet er alles aan om Star Wars Battlefront authentiek te maken.

Star Wars Battlefront - alle trailers op een rij

FeatureStar Wars Battlefront - alle trailers op een rij

Elke Star Wars Battlefront trailer van dichtbij bekeken.

Voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwste Star Wars Battlefront trailer of Star Wars Battlefront gameplay beelden, hebben we ze allemaal even op een rij gezet.

Hoth bestormen in een AT-AT. In de Milennium Falcon op Tie-Fighters jagen. Als Darth Vader met je lightsaber Rebellen doormidden klieven of ze met de Force vanop afstand wurgen. Star Wars Battlefront belooft het allemaal. En dat in een multiplayer game die rechtstreeks op DICE' succesvolle Battlefield-serie gebaseerd is.

De trailers staan steeds van nieuw naar oud gerangschikt. Je vindt de nieuwste cinematic of gameplay trailer dus steeds handig bovenaan in de lijst. Veel kijkplezier!

Lees meer...

FeatureStar Wars Battlefront - Wat we tot dusver weten

UPDATE: nieuwe info over hero units en multiplayermodi!

Dit najaar brengen Electronic Arts en de Zweedse studio DICE Star Wars Battlefront uit. DICE staat voornamelijk bekend om het maken van de Battlefield-reeks, maar het bedrijf heeft meerdere keren laten weten dat Battlefront weinig op Battlefield lijkt. Voor inspiratie is onder andere gekeken naar de twee voorgaande Star Wars Battlefront-games. Ook probeert de ontwikkelaar een aantal nieuwe dingen wat betreft multiplayermodi en cameraperspectieven. In het overzicht van wat we tot dusver weten, lees je wat dit precies inhoudt.

Meest opvallende E3 2015 trailers

FeatureMeest opvallende E3 2015 trailers

Met Doom, Fallout 4, Assassin's Creed Syndicate, Mirror's Edge Catalyst, Rise of the Tomb Raider en nog veel meer.

Doom

Het is de eerste keer dat Bethesda tijdens de E3-beurs een persconferentie houdt. In zijn debuut trapt de uitgever met volle overtuiging af met de reboot van de klassieker Doom. Kort samengevat: demonen, guns, gore... en een kettingzaag!

Fallout 4

Lees meer...

FeatureE3 2015: De games van Electronic Arts

Met Mass Effect 4, Need for Speed, FIFA 16 en nog veel meer.

Als het op persconferenties aankomt, maakt Electronic Arts al jaren tijdens de E3 deel van uit 'De Grote Vijf'. Dit jaar eisen de concurrerende uitgevers Square Enix en Bethesda ook de nodige aandacht op. Het grote aantal populaire series dat zich onder EA's hoede bevindt, maakt het echter eenvoudig om in de spotlights te blijven staan. Zo weten we dat de uitgever dit jaar weer een nieuwe FIFA en een Need for Speed-reboot uitbrengt. De kans is groot dat beide games op de E3-beurs aanwezig zijn.

FeatureMeest opvallende gamereleases van 2015

Het wordt een mooi gamejaar!

Heb je nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Eurogamer Benelux heeft ze in ieder geval wel: nog meer gamen! 2015 zit weer boordevol interessante titels. Aangezien je gemakkelijk door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we daarom een selectie gemaakt van de meest opvallende games die officieel voor 2015 zijn aangekondigd. Daar gaan we!