Star Citizen

Belangrijke events

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

Star Citizen Alpha 2.0 update voegt nieuwe schepen toe

Star Citizen Alpha 2.0 update voegt nieuwe schepen toe

Game bereikt ook nieuwe financieringsmijlpaal.

De Star Citizen Alpha 2.0 update voegt onder andere nieuwe schepen toe. Dit laat Chris Roberts van Cloud Imperium Games in een bericht weten.

"Alpha 2.0 is een grote doorbraak voor Star Citizen. Het vertegenwoordigt de eerste ware gameplay die we onze fans willen bieden: spannende ruimtegevechten in een gigantisch speelgebied, gevechten vanuit het eerste persoonsperspectief en schepen waar je samen met je vrienden mee op avontuur kunt gaan. Het is technologie zoals we die nog nooit in de game-industrie hebben gezien," vertelt Roberts.

De update voegt naast nieuwe schepen ook nieuwe bezoekbare locaties toe. Deze locaties kun je dan weer bereiken met de nieuwe quantum travel. Dit stelt je in staat om een schip met 0,2 snelheid van het licht te laten gaan. De volledige lijst vind je op de site van Cloud Imperium Games.

Lees meer...

Acteurs Star Citizen bekendgemaakt

Ruimte-epos vol sterren.

De stem- en performanceacteurs van Star Citizen zijn bekendgemaakt. Dit nieuws komt uit een livestream van CitizenCon, dat afgelopen weekend plaatsvond in Manchester.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 35

Met FIFA 16, XCOM 2, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Star Citizen krijgt first-person shooter-gameplay

Star Citizen krijgt een first-person modus. Ontwikkelaar Cloud Imperium Games heeft dit weekend tijdens PAX AustraliŽ de gameplay voor het eerst onthuld.

Directeur Chris Roberts belooft graphics van het niveau van Crysis. Star Citizen is immers gemaakt met de CryEngine van ontwikkelaar Crytek. Momenteel werkt Illfonic specifiek aan de first-person-modus. Voorheen was dat bedrijf de ontwikkelaar van Nexuiz, de CryEngine 3-shooter.

In de video die bij de first-person gameplay hoort, zie je onder andere een vierkoppig team een ruimtestation verkennen voordat er een gevecht met vijandige spelers uitbreekt.

Lees meer...