Spider-Man

Belangrijke events

"Spider-Man en Insomniac Games delen hetzelfde DNA." Dat stelt Ryan Schneider tijdens het previewevenement van de aankomende PlayStation 4-exclusive Spider-Man. De chief brand officer van de ontwikkelaar stelt dat de superheld perfect bij Ratchet & Clank en Sunset Overdrive aansluit. Schneider omschrijft de game als een droomproject en tijdens de eerste hands-on komt de passie goed over.

Nieuwe Spider-Man gameplay toont Vulture, Rhino en meer

Nieuwe Spider-Man gameplay op Sony's E3 2018 persconferentie toont Vulture, Rhino en andere villains die ontsnappen uit The Raft en Spider-Man overmeesteren.

Het segment lijkt uit het begin van de game te komen, als een set-up voor de rest van het verhaal.

In het filmpje is voorts nog te zien hoe Peter Parker gebruik maakt van zijn krachten om wild rond te zwaaien boven de chaos.

Lees meer...

Je vriendelijke Eurogamer Benelux-buurman Johnny staat te popelen om het rood-blauwe superheldenkostuum aan te trekken en jullie te vertellen waarom we enthousiast zijn over Spider-Man voor de PlayStation 4. Laat ons vooral in de reacties op het filmpje weten of jullie dat ook zijn!

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Nieuwe details Spider-Man bekend

Nieuwe details Spider-Man bekend

Overladen met informatie.

Insomniac Games maakt in een interview met het tijdschrift Game Informer veel nieuwe Spider-Man details bekend. Onlangs is ook de Spider-Man release onthuld.

De wereld van Spider-Man is vele malen groten dan dat van Sunset Overdrive, de laatste open wereld game van de studio. Spelers kunnen gebruik maken van de metro om snel grote stukken af te leggen.

Er is een season pass die meer content toevoegt, maar er zijn geen microtransacties. De game bevat onder andere kostuums om te verzamelen. Die speel je vrij zonder daarvoor geld te hoeven betalen.

Lees meer...

Spider-Man - Release, gameplay en alles wat we weten

Superhelden kunnen quasi alles, maar de hoofdrol spelen in een goede videogame blijft een heikel punt. Lange tijd wisten superheldengames immers amper de middelmatigheid te overstijgen. Met de Batman Arkham-games toonde Rocksteady Studios echter dat het ook anders kan. Hoog tijd dus voor andere helden om in de voetsporen van The Dark Knight te treden. Insomniac Games onderneemt met Spider-Man alvast een moedige poging, maar wat weten we tot dusver over die game?

Spider-Man release

De Spider-Man release is bekend. De game lanceert op 7 september 2018 exclusief op de PlayStation 4.

Lees meer...

Nieuwe Spider-Man trailer onthult verhaal

Sony en Insomniac Games hebben tijdens de Paris Games Week een nieuwe trailer voor Spider-Man onthuld. In de trailer wordt kort op het verhaal van de game ingegaan.

Tijdens het filmpje zie je onder andere hoe misdaadbaron The Kingpin wordt gearresteerd. Ook zie je hoe Spider-Man het opneemt tegen nieuwe slechterik Mister Negative opneemt. Verder wordt ook gehint dat Miles Morales in Spider-Man opduikt.

Insomniac heeft Spider-Man een paar jaar geleden officieel aangekondigd. Tijdens de E3-beurs van 2017 is er ook Spider-Man gameplay getoond. De game heeft nog geen officiŽle releasedatum.

Lees meer...

Het zit er weer op! De E3 beurs was ook in 2017 een veelbewogen week. Uitgevers en de consolefabrikanten hebben weer hun beste beentje voorgezet om de aandacht te grijpen en een memorabele conferentie af te leveren. Eerder hebben we je al verteld of Sony, Nintendo of Microsoft de E3 2017 winnaar was. Maar wat waren de meest memorabele momenten van de beurs?

Zoals elk jaar hebben de grootste bedrijven in de gamewereld weer grootschalige persconferenties gehouden op de Electronic Entertainment Expo. Daarbij springen vooral de conferenties van de drie consolefabrikanten in het oog: Sony, Nintendo en Microsoft. Waar het de laatste jaren vooral draaide tussen Sony en Microsoft, is Nintendo dankzij de Switch eindelijk terug op het strijdtoneel verschenen. De spanning was dan ook om te snijden. Wie heeft er deze driestrijd uiteindelijk gewonnen?

Insomniac toont eerste gameplay Spider-Man voor PS4

Insomniac Games toont tijdens de E3 de eerste gameplay van Spider-Man voor de PlayStation 4.

Het vechtsysteem in de game lijkt op het systeem in de Batman: Arkham-games. Daarnaast is er een grote focus op stealth. Zo lang vijanden je niet zien, kun je een 'web strike takedown' uitvoeren.

Je kunt je web tijdens gevechten gebruiken om vijanden tijdelijk te verlammen, of om jezelf snel naar een tegenstander toe te trekken. Je kunt vrij door de open wereld slingeren en daarnaast tegen muren van wolkenkrabbers oprennen.

Lees meer...