The Sims 4

De Sims 4 cheats - Codes voor alle uitbreidingen

Sims 4 cheats (geld, vaardigheden, enz.) en codes voor alle Sims 4 uitbreidingen: Aan het Werk, Uit Eten en Vampieren.

Hier vind je alle De Sims 4 cheats die je nodig hebt om bijvoorbeeld meer geld te krijgen of het humeur en de vaardigheden van je Sims te verbeteren. Sinds de oorspronkelijke De Sims 4 release zijn er natuurlijk heel wat uitbreidingen verschenen, dus de De Sims 4 cheats voor alle uitbreidingen vind je hier ook terug.

Update geeft The Sims 4 zwembaden

Een nieuwe gratis update geeft je in The Sims 4 de mogelijkheid zwembaden te plaatsen. De zwembaden kan je bouwen in de Build-modus, waarmee je de baden op allerlei manieren kan aanpassen. De update is nu te downloaden.

Je kan zo de diepte van het zwembad naar hartenlust veranderen, en er één op het dak plaatsen. Daarnaast zijn er nieuwe toepassingen toegevoegd om je Sims te voorzien van badkleding. Sterven door verdrinking is daarbij ook mogelijk, en de geesten lopen rond in hun zwembroek of bikini.

Onlangs kondigde uitgever Electronic Arts meer The Sims 4 updates aan. Deze extra content geeft onder andere Star Wars-kostuums en nieuwe carrières. Verschillende spelers zijn tevens een glitch tegengekomen die geactiveerd wordt wanneer je een illegale versie van The Sims 4 downloadt.

Lees meer...

The Sims 4 heeft optie tot pre-loading

Om onmiddellijk te kunnen spelen bij lancering van de game.

The Sims 4 heeft een optie om de game te pre-loaden. Wie de game op voorhand heeft gekocht, kan de bestanden zo al klaarzetten om onmiddellijk bij de release te beginnen spelen.

FeatureMeest opvallende gamereleases van de maand september

Met o.a. The Sims 4, Destiny en FIFA 15.

Iedere maand komen er weer nieuwe games bij en daardoor is het soms nog wel eens lastig bij te houden wat je dit keer weer te wachten staat. Daarom lees je op Eurogamer Benelux aan het einde van iedere maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Electronic Arts plant Premium-dienst voor The Sims 4

Besparen op uitbreidingen en krijgen van exclusieve voorwerpen.

Uitgever Electronic Arts plant een Premium dienst voor The Sims 4. Dat valt af te leiden uit een fragment gameplay. De omschrijving van de dienst zegt dat het spelers toelaat om "eerdere toegang te verkrijgen tot drie nieuwe uitbreidingen met exclusieve voorwerpen."

The Sims 4 uitgesteld naar herfstperiode 2014

Pre-orders gratis geüpgraded naar Limited Edition.

The Sims 4 lanceert in de herfstperiode van 2014 voor pc en Mac. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend. Eerder stond de game in de planning voor het eerste kwartaal van dat jaar.

In The Sims 4 varieert lichaamsomvang

Sims tonen verschillende emotionele reacties op afvallen en aankomen.

In The Sims 4 varieert de lichaamsomvang van je sims. Ze vertonen ook emotionele reacties gebaseerd op aankomen of afvallen.

Sims 4 geheel offline te spelen

Geen DRM in deze poppenkast!

Sims Guru Grant Rodiek heeft via VG247 bekendgemaakt dat de Sims 4 geen internetverbinding vereist om te spelen. "The Sims 4 is een offline, client-based game", belooft Rodiek.

The Sims 4 aangekondigd

Verschijnt volgend jaar voor PC en Mac.

EA heeft The Sims 4 aangekondigd. De volgende iteratie in de reeks levenssimulators zal volgend jaar verschijnen voor PC en Mac.