Shadow of the Tomb Raider Nieuws

Square Enix onthult dat de eerstvolgende volgende downloadbare uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider 'The Nightmare' heet en vanaf 22 januari te downloaden is. Onderdeel daarvan is tevens de Fear Incarnate Gear Pack, een nieuwe outfit voor Lara.

Square Enix maakt bekend dat er nu een gratis demo van Shadow of the Tomb Raider te downloaden is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lara's nieuwste avontuur is al een tijdje te koop, op deze manier brengt de uitgever de game na release opnieuw onder de aandacht.

Shadow of the Tomb Raider gameplay toont grootste hub in de serie tot dusver

Square Enix laat in een nieuwe video van Shadow of the Tomb Raider de stad Paititi zien. Het is de grootste hub in de serie tot nu toe.

De stad dient als een sociale hotspot met handelaren waar je materialen en outfits kunt kopen voor Lara, en quests aan kunt gaan. Net zoals met Rise of Tomb Raider, leidt deze hub tot tombes en geheime crypten.

Eveneens als de vorige game, kun je nieuwe gebieden vrij spelen door te taal van deze onbekende cultuur te bestuderen.

Lees meer...

Bekijk: E3 2018 - 7 TOP games

De beste games volgens de redactie!

E3 zou E3 niet zijn als er niet een paar absolute klappers getoond worden. En ook dit jaar hebben we met z'n allen zitten genieten en honderduit over onze favoriete games gepraat. En hoewel wij van Eurogamer Benelux uiteenlopende smaken hebben (gelukkig maar) zijn we het toch eens geworden over een aantal absolute uitblinkers.

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

E3 2018 - Alle Xbox One games die we verwachten te zien

Forza Horizon 4? Crackdown 3? Halo 6?

In tegenstelling tot Sony houdt Microsoft zijn kaken op elkaar als het aankomt op het aantal verkochte consoles. Volgens sceptici is dat een teken aan de wand. Toch is het nog veel te vroeg om de Xbox One (X) af te schrijven. De Amerikaanse fabrikant belooft zelf in ieder geval dat we tijdens de E3 2018 de 'grootste show ooit' te zien krijgen. We zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed van Microsoft getoverd wordt. Alle zekerheden, twijfelgevallen en wildste geruchten over de Xbox One-games lees je hier.

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Eerste Shadow of the Tomb Raider screenshots en trailer onthuld

Uitgever Square Enix heeft Shadow of the Tomb Raider officieel onthuld. Naast de eerste trailer en screenshots is er ook nieuwe informatie over de game.

Het derde deel in de huidige Tomb Raider-serie speelt zich volgens de makers in een 'dodelijke jungle met angstaanjagende tombes' af. Lara Croft moet in dit avontuur de wereld van een Maya-apocalyps redden.

Net als de vorige twee games maakt Camilla Luddington haar opwachting als Lara Croft. De Britse actrice is vooral bekend van haar rol als Dr. Jo Wilson in Grey's Anatomy.

Lees meer...