Rock Band 4 Nieuws

Rock Band 4 krijgt online multiplayer

Plus support voor de ION Drum Kit.

Rock Band 4 krijgt online multiplayer. Dat heeft ontwikkelaar Harmonix bekendgemaakt tijdens zijn panel op PAX East. De patch die de modus toevoegt komt tijdens de feestdagen van dit jaar.

Update Rock Band 4 voegt setlists toe

Update Rock Band 4 voegt setlists toe

Keep on rockin' in the virtual world.

De Rock Band 4 update van april voegt setlists toe. Dit kondigt ontwikkelaar Harmonix aan in een blogpost.

De update stelt je in staat om in de Quickplay modus een lijst met liedjes te maken, die je vervolgens achter elkaar kunt spelen. Eerder was het in deze modus alleen nog mogelijk om nummers los van elkaar te spelen.

In totaal kun je 32 setlists per Xbox- of PlayStation-profiel opslaan. Deze lijsten zitten vast aan je profiel en zijn alleen benaderbaar als je ingelogd bent. Het maximum aantal nummers dat in één lijst mag zitten, ligt op honderd stuks.

Lees meer...

Rock Band 4 krijgt grote update in december

Rock Band 4 krijgt grote update in december

Nieuwe toevoegingen en bug fixes.

Rock Band 4 krijgt een grote update op 8 december. Dit schrijft ontwikkelaar Harmonix in een blogpost. De update is onderdeel van een reeks maandelijkse updates van verschillende groottes.

De update voegt onder andere de auto-kick modus toe. Hiermee hoef je tijdens het drummen geen noten met je voet te spelen. Dit was een veelgevraagde Accessibility feature. De Variable Breakneck Speed modus is dan weer een toevoeging waar verschillende competitieve spelers om vroegen. Het laat je de snelheid van de noten opkrikken tot tweeënhalf keer de normale snelheid.

De werkwijze van de leaderboards verandert en de Rock Shop krijgt meer cosmetische voorwerpen. Naast toevoegingen heeft de ontwikkelaar ook wat bugs weggehaald. De volledige lijst kun je vinden op de blog van Harmonix.

Lees meer...

Rock Band 4 update verandert stand-in optie

Rock Band 4 update verandert stand-in optie

En verbetert de werking van Legacy hardware.

Een nieuwe update voor Rock Band 4 past onder andere de stand-in optie aan. Dit laat Daniel Sussman van Harmonix weten op de blog van de studio.

De verandering in de stand-in functie maakt het mogelijk om zelfgemaakte personages te gebruiken als vaste bandleden. Daarnaast maakt de Quickplay modus nu gebruik van de meest recente stand-ins om het podium te vullen.

De compatibiliteit van verschillende Legacy instrumenten is dankzij de patch ook verbeterd:

Lees meer...

Rock Band 4 krijgt Iggy Pop DLC

En een Music Store update.

Rock Band 4 krijgt deze week downloadbare content met onder andere Iggy Pop. Dit maakt ontwikkelaar Harmonix bekend in een blogpost. De content is onderdeel van de wekelijkse Rock Band 4 DLC.

Rock Band 4 DLC in teken van Aerosmith

Aerosmith Hits Pack 02 deze week uit.

Nieuwe downloadbare tracks voor Rock Band 4 staan in het teken van Aerosmith, zo maakt ontwikkelaar Harmonix bekend. De Aerosmith Hits Pack 02 komt deze week uit en bestaat uit de volgende nummers:

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 38

Met FIFA 16, Star Wars Battlefront, PlayStation VR en veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de

Game releases van oktober 2015

Met Assassin's Creed Syndicate, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, Halo 5 en nog veel meer.

Nieuwe maand, nieuwe games. Alleen heb je met al dat gamen natuurlijk geen tijd om op te zoeken wat er allemaal uitkomt. Of je bent liever lui dan moe, dat mag ook! Gelukkig geeft Eurogamer Benelux je elke laatste vrijdag van de maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Complete Rock Band 4 setlist bekend

Lynyrd Skynyrd, Imagine Dragons en R.E.M. als hoofdact.

Harmonix heeft via zijn nieuwsbrief dertien nieuwe nummers voor Rock Band 4 aangekondigd. Hierdoor is nu de volledige setlist bekend.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 35

Met FIFA 16, XCOM 2, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Releasedatum Rock Band 4 bekendgemaakt

Prijzen van instrumenten ook vrijgegeven.

Ontwikkelaar Harmonix en Mad Catz maken de releasedatum voor Rock Band 4 bekend. De muziekgame komt op 6 oktober uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Ontwikkelaar Harmonix heeft de eerste zes nummers van Rock Band 4 via IGN bekendgemaakt. De studio laat de fans al een tijdje verzoeknummers insturen. Als een bepaald nummer genoeg aangevraagd wordt, dan kan het op de afspeellijst terechtkomen.

Geannuleerde Rock Band: Sessions duikt op

Vervolg op Rock Band 3 zag nooit het daglicht.

Harmonix onthult dat Rock Band 3 ooit een vervolg zou krijgen in de vorm van Rock Band: Sessions. In de muziekgame speelde je niet mee met bestaande muziek, maar maakte je de liedjes juist helemaal zelf.

Rock Band 4 onthuld voor PS4 en Xbox One

Harmonix weer aan het roer.

Harmonix kondigt vandaag Rock Band 4 aan voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is niet de start van een hele nieuwe cyclus Rock Band-games, als wel een platform dat spelers op de lange termijn telkens van nieuwe content blijft voorzien.