Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack Nieuws

Het is nog even wachten tot de officiële Red Dead Redemption 2 release. Wie echter niet langer wil wachten, kan in de tussentijd (weer) met het eerste deel aan de slag. Hoewel Red Dead Redemption alleen officieel voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is uitgebracht, is het mogelijk de game ook op de pc te spelen.

Zombies zijn kaskrakers, aldus Take-Two topman

CEO Strauss Zelnick ziet het liefst zombies in alle games.

Volgens de CEO van Take-Two, Strauss Zelnick, zijn zombies kaskrakers. Hij claimt dat zombies de reden waren waarom de uitbreiding voor Red Dead Redemption, getiteld Undead Nightmare, zo goed verkocht. Volgens de man houden mensen simpelweg van zombies. Als het aan hem zou liggen ziet hij het liefst zombies in elke game.

Take Two boerde goed in 2010 door RDR

Max Payne 3 nog steeds spoorloos.

Uitgever Take Two maakte onlangs z'n financiële resultaten voor het afgelopen kwartaal bekend, waaruit bleek dat Red Dead Redemption nog steeds vlot over de toonbank gaat. En ook de Undead Nightmare DLC wordt als één van de successen genoemd in de periode oktober-december.

Apocalyps in Red Dead: Redemption

Begint met vier paarden.

Rockstar heeft de nieuwe paarden voor de DLC Red Dead Redemption: Undead Nightmares aangekondigd. Het gaat hier over niemand minder dan de vier paarden van de Apocalyps, Pest, Honger, Dood en Oorlog.

RDR: Undead Nightmare Pack krijgt datum

Add-ons zullen ook op één schijf uitkomen.

Zombies komen naar het Wilde Westen in de vorm van de Undead Nightmare Pack voor Red Dead Redemption, maar tot nu toe wisten we nog niet wanneer dat precies zou gebeuren. Gelukkig brengt Rockstar daar vandaag verandering in door te laten weten dat de gloednieuwe DLC vanaf 26 oktober beschikbaar zal zijn op Xbox Live en PlayStation Network.