Red Dead Redemption: Legends and Killers

Het is nog even wachten tot de officiële Red Dead Redemption 2 release. Wie echter niet langer wil wachten, kan in de tussentijd (weer) met het eerste deel aan de slag. Hoewel Red Dead Redemption alleen officieel voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is uitgebracht, is het mogelijk de game ook op de pc te spelen.

RDR: Undead Nightmare Pack krijgt datum

Add-ons zullen ook op één schijf uitkomen.

Zombies komen naar het Wilde Westen in de vorm van de Undead Nightmare Pack voor Red Dead Redemption, maar tot nu toe wisten we nog niet wanneer dat precies zou gebeuren. Gelukkig brengt Rockstar daar vandaag verandering in door te laten weten dat de gloednieuwe DLC vanaf 26 oktober beschikbaar zal zijn op Xbox Live en PlayStation Network.

Red Dead Redemption: Legends and Killers

Red Dead Redemption: Legends and Killers

Wat! Scalperen niet toegelaten?

Weinig free roaming games beschikken over een goede multiplayer, maar Rockstar Games bewees al twee maal dat de combinatie een toekomst heeft. Eerst met het magistrale Grand Theft Auto IV en daarna met het nog betere Red Dead Redemption. Is het wilde Westen echter al te klein voor jou? Dan is er nu de DLC Legends and Killers voor maar €9,99 (PS3) of 800 Microsoft Points (Xbox 360).

Wat krijg je voor je geld? Negen nieuwe multiplayer maps, acht nieuwe personages, een nieuw wapen en tien nieuwe achievements/trophies. Het is dus wel veilig om te stellen dat het alleszins goed zit met ratio tussen prijs en kwantiteit. Maar wat stelt de DLC kwalitatief voor?

Alle nieuwe personages zijn hoofdrolspelers uit Red Dead Revolver, de spirituele voorganger van Red Dead Redemption. Het spelen met één van deze personages geeft je geen voordelen. Ze zijn vooral bedoeld als een extraatje voor de fans. Je hebt de keuze uit Red Harlow, Pig Josh, Mr. Kelley, Annie Stoakes, Shadow Wolf, Ugly Chris, Buffalo Soldier en Jack Swift. Als je kiest voor Pig Josh val je direct op in de groep, want niemand kan langs deze dikke Indiaan kijken.

Lees meer...