Red Dead Redemption 2 Walkthroughs

Red Dead Redemption 2: complete gids met tips en tricks

Red Dead Redemption 2 gids: alles wat een avonturier in het Wilde Westen weten moet.

Er zijn grote games, en dan is er Red Dead Redemption 2. Rockstar's Wilde Westen-avontuur heeft niet alleen een gids nodig door zijn enorme omvang maar ook door de vele complexe systemen die op de achtergrond draaien. Een beetje hulp is dus haast onmisbaar. Als je het verhaal gewoon volgt en de ene missie na de andere oplost, zal je ook nooit dichtbij de 100% voltooiing van de game komen.

Zelfs een outlaw als Arthur Morgan kan zich in Red Dead Redemption 2 niet veroorloven te veel misstappen te maken. Doe je dat namelijk wel, dan staat er simpelweg een bounty tegenover. Hoewel je dit bij kleinere overtredingen vaak kunt voorkomen, zet de lange arm van de wet bij ernstige misdaden (zoals moord en gewapende overvallen) bijna altijd een flinke premie op je hoofd.

Naast een snel reacties en een goed instinct, heeft een succesvolle cowboy in Red Dead Redemption nog een ding nodig: geld en best heel veel. Er zijn talloze manieren om in RDR2 geld te verdienen, maar minstens zoveel valkuilen die je een hoop poen kosten. In tegenstelling tot in vele andere games zwem je in Red Dead Redemption 2 na een paar uurtjes spelen helemaal niet in het geld. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je snel geld verdient en in wat je het best investeert.

Red Dead Redemption 2 map - de volledige map in overzicht

De belangrijkste plekken en steden in RDR2 beschreven.

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk al opgemerkt dat de kaart van Red Dead Redemption 2 vrij groot is. Het Wilde Westen is niet alleen gemaakt van zand, stof en lijken maar bevat veel verschillende biomen.

Red Dead Redemption 2: Wanted-level doen dalen, bounties betalen en hoe je getuigen het zwijgen oplegt

Rockstar heeft het gamelandschap op vele manieren gevormd en hebben talloze herkenbare systemen gecreŽerd. Het Wanted-level van Red Dead Redemption 2 is hier geen uitzondering op. Net zoals in het vorige avontuur in het wilde westen volgen de ontwikkelaar ook hier een variant op de populaire GTA-mechanics. De essentie: hoe vaker en erger je de wet overtreedt, dees te meedogenlozer zal de lange arm der wet je te grazen proberen nemen.

In Red Dead Redemption 2 heeft Rockstar dit basisidee verder verfijnd en uitgebreid met verschillende facetten. Je misdaden kunnen getuigen hebben die je kan intimideren en je hebt meerdere niveau's van bounties per provincie. Aan de ene kant zorgt dit voor meer geloofwaardige en opwindende aanvaringen met de poltie. Aan de andere kant is het vaak ook verwarrend omdat niet altijd duidelijk is hoe de tandwielen achter de schermen precies in elkaar passen.

Daarom leggen we in deze gids uit wat je moet weten over het Wanted-systeem en het Wanted-level van het Wilde Westen.

Lees meer...

Red Dead Redemption 2 paarden: bonding, saddling en nieuwe paarden temmen

Zo vang je nieuwe paarden en tem je ze in Red Dead Redemption 2.

Paarden zijn een essentieel deel van je dagelijkse leven in Red Dead Redemption 2. Ze zijn niet enkel je voornaamste manier van transport, ze zijn ook een extensie van jezelf, met hun eigen statistieken en noden die onderhouden en geoptimaiseerd moeten worden naarmate je verder speelt.