Red Dead Redemption 2 Features

De laatste jaren worden we op het vlak van games goed verwend. Daar is 2018 gelukkig geen uitzondering op. Voordat de vuurpijlen en champagnekurken echter de lucht in gaan, blikt de redactie van Eurogamer Benelux terug en zet het zijn favoriete games in de spotlight. Michiel ontvluchtte het drukke stadsleven om zich compleet te verliezen in de wereld van Red Dead Redemption 2.

De betoverende aantrekkingskracht van Red Dead Redemption 2 wordt gevoed door tal van factoren. Naast de liefde voor detail die grenst aan obsessie en het technische huzarenwerk, is het vooral de wereld die spelers aantrekt aan deze game. Rockstar is een meester in het creŽeren van open werelden, en net zoals vanouds zijn er tal van geheimen en easter eggs te vinden, verstopt in de gekste hoekjes.

Red Dead Online - Release, beta, multiplayer en alles wat we weten

FeatureRed Dead Online - Release, beta, multiplayer en alles wat we weten

Vanaf wanneer kan je aan de slag met de Red Dead Online beta release.

GTA Online is een enorm succes en heeft Rockstar Games behoorlijk wat geld in het laatje gebracht. Het is dus geen verrassing dat er net zoals Grand Theft Auto 5 een online wereld van Red Dead Redemption 2 komt.

Red Dead Online krijgt een vergelijkbare aanpak als GTA Online. Dat betekent dat er eerst een Red Dead Online beta verschijnt voordat het volledig uitgerold wordt.

Hoewel er nog niet veel informatie over de Red Dead Redemption 2 multiplayer voorhanden is, zijn er wel al een aantal belangrijke details bekend. Alles wat je moet weten, lees je hier.

Lees meer...

De PlayStation 4, en bijgevolg ook de PS4 Pro, kregen alle aandacht in de marketing in aanloop van de release van Red Dead Redemption 2 waardoor we een vrij goed beeld hebben van hoe Rockstar's nieuwste zich laat spelen op Sony's hardware. Vanaf vandaag kunnen we echter ook de Xbox One-versies van de game bekijken, en de voornaamste conclusie is de volgende: als je op zoek bent naar de allerbeste Red Dead Redemption 2 ervaring, dan is de Xbox One X het platform dat je moet hebben. Rockstar's verbluffende technologische prestatie draait op een native 4K resolutie op de X, en levert daar bovenop ook nog eens de meest vloeiende speelervaring. Dat is een technisch huzarenstukje.

Red Dead Redemption 2 - Release, gameplay en alles wat we weten

Het internet ontplofte even op 18 oktober 2016. Na twee kleine teasers maakte ontwikkelaar Rockstar Games namelijk bekend dat het werkt aan Red Dead Redemption 2, het vervolg op de openwereldwestern Red Dead Redemption uit 2010. De eerste game was een commercieel en kritisch succes en toonde Rockstars visie op het Wilde Westen. Dit nieuwe deel belooft gebruik te maken van de extra kracht die de nieuwe generatie consoles biedt, maar wat weten we over deze sequel? Wij zetten alle informatie tot dusver bekend voor je op een rijtje.

Red Dead Redemption 2 release

Red Dead Redemption is meerdere malen uitgesteld. De game zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 en later in het voorjaar van 2018 lanceren, maar de Red Dead Redemption 2 release is nu 26 oktober 2018. De westerngame komt voor de PlayStation 4 en Xbox One uit.

Lees meer...

FeatureRed Dead Redemption 2 - Vijf opmerkelijke dingen

Wat weten we al over Rockstars nieuwste epos?

Het is hoog tijd om voor de spiegel je stoere blik te oefenen, je cowboyhoed precies goed te zetten en daarna je beste paard van stal te halen. Over een paar maanden is Red Dead Redemption 2 namelijk in ons midden, tenzij Rockstar besluit de game weer uit te stellen.