Pokémon: Let's Go! Eevee

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee zijn een uitstekende en toegankelijke modernisering van een klassieker.

De Japanse speelgoedfabrikant Bandai onthult vandaag een speciaal Tamagotchi-ei, met daarin een Eevee. De 133e Pokémon staat weer helemaal in de spotlight sinds de lancering van Pokémon Let's Go.

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee review - Gebalanceerde Pokémeester

Voor de Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee review haalde Sander zijn wandelschoenen, honkbalpetje en Pokéballs uit de mottenballen om nog éénmaal de Kanto-regio onveilig te maken als allerbeste Pokémontrainer ter wereld. Maar vindt hij na twintig jaar de weg nog?

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee hebben een uitdagende missie: een Pokémongame voor iedereen zijn. Van oudgedienden die op zoek zijn naar nostalgie, nieuwe spelers die alleen Pokémon GO kennen, tot volwassenen die de serie nog nooit eerder hebben gespeeld. Deze remake van Pokémon Yellow blijft trouw aan de ongecompliceerde gameplay die twintig jaar geleden zeeën van tijd opslokte, maar voegt moderne handigheden toe die de game toegankelijker maakt. Pokémon Let's Go is daardoor een gebalanceerde, ontvankelijke en toch traditionele Pokémongame waar iedereen van kan genieten.

Samen met je partner Pikachu of Eevee doorkruis je de Kanto-regio om de allerbeste Pokémontrainer te worden. Net als in Pokémon Yellow ben jij de assistent van Professor Oak, heb je de taak om alle honderdvijftig Pokémon in de Pokédex te registreren én tegelijkertijd de kampioen van de Indigo League te worden. De layout van Kanto is exact dezelfde als twintig jaar geleden, maar de graphics zijn naar de hedendaagse maatstaf getild. Daardoor heeft Pokémon Let's Go zowel een moderne als een nostalgische uitstraling. Datzelfde geldt voor de muziek, die ditmaal door een orkest is gebracht. De presentatie is uitstekend verzorgd en is daardoor zowel een nostalgietrip als een uitstekend beginpunt voor nieuwkomers.

Lees meer...

Nintendo verraste vriend en vijand door een spin-off-Pokémongame voor de Nintendo Switch aan te kondigen. Niet alleen keer je terug naar de Kantoregio, maar doe je dat bovendien op een geheel nieuwe wijze. Ontwikkelaar GameFreak haalt inspiratie uit collega Niantics smartphonegame Pokémon GO en implementeert features om een groter publiek aan te spreken. Pokémon Let's Go Pikachu! and Let's Go Eevee! beloven een interessant uitstapje te worden. Hier lees je alles wat we weten.