Pokémon Go Features

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2016

De persoonlijke favorieten van de redactie.

Is er echt alweer een jaar voorbij? Jazeker, en wat voor één. Of je nu graag vijanden aan gort schiet, magische monsters verslaat of uren rondzwerft om bij de ene berg te raken, 2016 bood voor elk wat wils. Naar goede gewoonte reiken de redacteurs van Eurogamer Benelux zijn jaarlijkse medaillepaar uit: per redacteur een voor zijn Game of the Year (goud) en een voor zijn runner-up (zilver). Het was door de waaier aan topgames niet altijd even makkelijk, maar het is ons toch gelukt. Nu is het vol spanning wachten op wat 2017 ons gaat brengen. Cheers!

FeatureIn 2016 worstelen we met het hier en nu

Het jaar van Pokémon GO, No Man's Sky en virtual reality.

2016 was een markant jaar. Het was het jaar waarin de zorgwekkende trend van brakke pc-ports onverstoord wordt doorgezet, de Wii U op zijn sterfbed ligt, de PlayStation 4 Pro zijn beloftes (nog) niet nakomt en gamers over het algemeen nog steeds niet voor de Xbox One warmlopen. Kortom, genoeg stof om over te zeiken, zagen en ouwehoeren.

Pokémon GO is eindelijk officieel verkrijgbaar in Nederland en België! En omdat blijkbaar de halve wereldbol nu draait om Pokémon, zijn er natuurlijk ook een hoop coole merchandise en accessoires te vinden. Wij hebben een aantal van de leukste (en meest nostalgische!) artikelen op een rijtje gezet.