Playerunknown's Battlegrounds Walkthroughs

PlayerUnknown's Battlegrounds lijkt op het eerste gezicht oppervlakkig, maar schijn bedriegt. De gameplay heeft namelijk veel meer diepgang dan het lijkt. In deze Battlegrounds gids vind je voor zowel beginners als gevorderden PUBG tips die je op weg helpen om de game onder de knie te krijgen - en natuurlijk om de epische woorden 'winner winner chicken dinner!' in beeld te zien verschijnen.

Ook al kleven er nog zoveel voordelen aan gamen op de pc: elke pc-speler heeft wel eens irritante problemen met een game gehad. Ontwikkelaars kunnen hun werk stroomlijnen wanneer ze een game naar consoles brengen, maar de grote hoeveelheid mogelijke hardwareconfiguraties op een pc zorgen geheid voor problemen. Daarom proberen ze een soort basiscompatibilieit te garanderen, ook al leidt dat soms tot technische problemen.

Hoewel PlayerUnknown's Battlegrounds al enige tijd uit early access is, duiken er nog steeds problemen rondom stabiliteit, graphics en geluid op. Het team achter PUBG werkt van patch tot patch aan de optimalisatie van de game, maar die is nog steeds verre van perfect te noemen.

PUBG Maps - Beste loot locaties voor Erangel en Miramar

Juiste plaats op het juiste moment.

De PlayerUnknown's Battlegrounds maps zijn alles behalve klein te noemen. In tegenstelling tot de meeste andere shooters duurt het ook wel even om de map tot in detail te kennen. Dat wapens, voertuigen en loot ook nog eens random spawnen, maakt het er niet gemakkelijker op.

PlayerUnknown's Battlegrounds is sinds vorige week in China op Android en iOS verkrijgbaar. Beide PUBG versies voor je smartphone zijn free-to-play. Als je bereid bent om enkele eenvoudige trucjes uit te halen, kun je de games ook in Nederland en BelgiŽ spelen. In deze gids leggen we je precies uit hoe je PUBG op je Android en iPhone moet downloaden.