Plants vs. Zombies

Spotlight

3DS eShop mini-reviews

Het beste van de 3DS eShop op een rijtje!

VideoPlants Vs Zombies DS trailer

Plants Vs Zombies DS trailer

VideoPlants vs. Zombies - first 15 minutes

Haal je schop en gritsel maar boven!

Key events

17th July 2014

3DS eShop mini-reviews

12th October 2011

Plants Vs Zombies DS trailer

3DS eShop mini-reviews

3DS eShop mini-reviews

Het beste van de 3DS eShop op een rijtje!

Nintendo zet tegenwoordig hard in op digitaal. De eShop van de 3DS heeft plaats voor allerlei soorten games: indie-ontwikkelaars hebben er hun stek gevonden, oude tijden herleven kan met Virtual Console-games en Nintendo gebruikt het platform zelf ook om met kleinere games te experimenteren. Daarnaast vind je er ook volledige spellen op, zoals Pokémon X/Y en Professor Layton.

Maar hooe zie je door de bomen het bos nog met al die games? Met de 3DS eShop-special van Eurogamer Benelux natuurlijk. Hierin vind je wat zoal de moeite waard is, en waar je het beste ver van weg blijft. In dit overzicht vind je geen volledig diepgaande recensies, maar wel korte impressies en informatie over tal van eShop-games. Mini-reviews, dus. En de prijs staat er ook bij, wel zo handig!

Naargelang er meer games verschijnen wordt de lijst telkens verder geüpdatet. Zo blijf je voortaan op de hoogte van alle opmerkelijke eShop-releases.

Lees meer...

Plants vs Zombies cheats en tricks

Laat zombies dansen, geef ze een snor, laat madeliefjes bloeien of laat het snoep regenen!

Ben je net zoals veel andere gamers verslaafd geraakt aan het charmante Plants vs Zombies van PopCap Games? Misschien denk je dat je ondertussen alles al hebt gezien, maar dat is waarschijnlijk niet helemaal waar.

Plants vs. Zombies 2 komt 18 juli

Titel vanaf 18 juli gratis te downloaden voor iPad, iPhone en iPod Touch.

Vanaf 18 juli zal Plants vs Zombies 2: It's About Time gratis te downloaden zijn voor iPhone, iPad en iPod Touch, zo liet de ontwikkelaar PopCap Games weten. Het spel zal gebruik maken van een zogeheten free-to-play-model waar extra items, upgrades en planten slechts via microtransacties te verkrijgen zijn.

Electronic Arts koopt PopCap

Prijs loopt op tot 920 miljoen euro.

Uitgever Electronic Arts heeft ontwikkelaar/uitgever PopCap Games opgekocht. De deal heeft een waarde van 920 miljoen euro.

Michael Jackson leeft... voort in Plants vs. Zombies. Binnenkort zullen we echter de verleden tijd moeten gebruiken, want de familie van het overleden pop-icoon vond het niet zo fijn om een moonwalkend zombiepersonage tegen te komen in het spel.