Overwatch Features

FeatureDe beste PS4 games - Top 27 PlayStation 4 (Pro) games

De beste PlayStation 4 games die niet in je collectie mogen ontbreken!

Gamers met een PlayStation 4 (Pro) mogen niet klagen, want het aanbod aan goede games is behoorlijk groot. Dat is mede te danken aan de sterke exclusives die je alleen op de PS4 kunt spelen, maar ook andere noemenswaardige AAA-games weten doorgaans hun weg naar Sony's console te vinden. Van intense shooters tot razendsnelle racers, en van epische RPG's tot verslavende platformers: een overzicht met de beste PlayStation 4 games vind je hier.

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2016

De persoonlijke favorieten van de redactie.

Is er echt alweer een jaar voorbij? Jazeker, en wat voor één. Of je nu graag vijanden aan gort schiet, magische monsters verslaat of uren rondzwerft om bij de ene berg te raken, 2016 bood voor elk wat wils. Naar goede gewoonte reiken de redacteurs van Eurogamer Benelux zijn jaarlijkse medaillepaar uit: per redacteur een voor zijn Game of the Year (goud) en een voor zijn runner-up (zilver). Het was door de waaier aan topgames niet altijd even makkelijk, maar het is ons toch gelukt. Nu is het vol spanning wachten op wat 2017 ons gaat brengen. Cheers!

FeatureDe beste games van 2016

14 games die de Essentieel-badge kregen.

2016 was opnieuw een fantastisch jaar voor gameliefhebbers. Bijna elke maand kwam er een absolute topper uit. Of het nu volledige nieuwe games of sequels van succesvolle reeksen zijn; heel wat titels verdienen je aandacht. Maar wat zijn nu echt de allerbeste games van 2016? Wij zetten voor jou alle games op een rijtje die in onze reviews de felbegeerde Essentieel-badge kregen.

FeatureDe beste PS4 games

De beste PlayStation 4 games die niet in je collectie mogen ontbreken!

De PlayStation 4 is zonder twijfel de meest succesvolle console van de huidige generatie. Dat is in de eerste plaats aan een sterke line-up boordevol met kwaliteitsvolle games te danken. Maar welke zijn nu echt de beste PlayStation 4-games? We zetten ze even voor je op een rij.

FeatureOverwatch brengt hectische actie naar de consoles

Hands-on met de PlayStation 4-versie.

Uit de as van Blizzards gesneuvelde ambitieuze MMO-game Titan rijst Overwatch. Een nieuwe, maar vooral onverwachte bladzijde in de rijke historie van de gevierde ontwikkelaar. Het weeldige archief van strategie- en role-playing games krijgt namelijk gezelschap in de vorm van een team-based first-person shooter. Ongehinderd door massale druk om het decennialang durende succes van World of Warcraft een vervolg te geven. Blizzard is vastberaden om een nieuwe markt aan te spreken en maakt daarbij een zeldzaam uitstapje naar de consoles.

FeatureGamereleases van mei om in de gaten te houden

Met Uncharted 4, Doom, Overwatch en nog veel meer.

Nieuwe maand, nieuwe games. Maar wie heeft er nu tijd om de releasedatum van elke game afzonderlijk op te zoeken? Of de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen? Wij zetten daarom de belangrijkste releases van mei op een rijtje voor je. Dat doen we overigens elke laatste vrijdag van de maand, dus omcirkel die dag gelijk in je agenda.

FeatureGame releases van 2016 om in de gaten te houden

Het belooft een mooi gamejaar te worden!

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe game releases. De periode van goede voornemens inlossen, is dan ook aangebroken. Als geld opzij zetten een daarvan is, wordt 2016 het jaar waarin je discipline flink op de proef wordt gesteld. Hoewel er nog tal van games in de pijplijn zitten, zijn er namelijk al de nodige aangekondigd. Het komende jaar belooft een mooi jaar met veel potentiële toppers te worden. Hoogtijd om de 25 meest belovende, reeds aangekondigde games van 2016 voor je op een rijtje te zetten.

"It's done when it's done," luidt het welbekende credo van Blizzard. Zo gaat na zeven jaar productie de stekker uit Titan. Is er voor de ontwikkelaar dan wel meer dan alleen Warcraft, Diablo en StarCraft? Hearthstone en Heroes of the Storm zijn geslaagde genre-uitstapjes, maar ademen nog veel van de ingewortelde franchise uit. Blizzard gooit het met Overwatch in ieder geval over een andere boeg. De studio wil met de nieuwe IP een andere markt aanboren.

Groene orcs, snelle zerglings en krachtige Nephalem. Drie karakteristieke rassen uit Blizzards digitale bibliotheek. Na meerdere sequels in de vorm van Starcraft 2, Diablo 3 en onverwachte uitstapjes zoals Hearthstone: Heroes of Warcraft beseft de ontwikkelaar dat er iets nieuws moet komen. Na zestien jaar komt Blizzard met een geheel nieuwe IP in een first-person shooter-jasje, genaamd Overwatch.