Nintendo Switch Walkthroughs

De beste micro SD kaarten voor je Nintendo Switch

De grootste opslag voor de laagste prijs.

De Nintendo Switch is nu al bijna een jaar oud en is waarschijnlijk nog een lang leven beschoren. Mede daarom verwachten we dat de interne opslagruimte van 32 gigabyte lang niet toereikend meer is. Zelda: Breath of the Wild is al ongeveer 40% van die ruimte en daardoor heb je veel minder ruimte voor die indie darlings uit de Nintendo eShop, om maar te te zwijgen over krachtpatsers als de DOOM-port voor de Switch. Maar geen zorg, het probleem is gemakkelijk op te lossen aangezien de Switch met elke verkrijgbare Micro SD kaart werkt. Dit zijn onze aanbevelingen voor de beste en meest voordelige Nintendo Switch Micro SD kaarten.

De beste gaming headsets in 2018 voor pc, PS4 en Xbox One

Razer, HyperX, Tritton, Sennheiser en meer!

Ja, graphics zijn belangrijk in games, en het is dan ook geen wonder dat we evolueren naar een resolutie van 64K. Net zo belangrijk om van een game te genieten is echter goede audio. Denk er eens over na: een RPG met een prachtige orchestrale soundtrack die de haren in je nek overeind doet staan, of prachtige kleine details zoals voetstappen kunnen horen schuifelen in het stof. In multiplayer kan geluid zelfs het verschil tussen leven en dood betekenen. Je moet de vijand in PlayerUnknown's Battlegrounds toch wel kunnen horen naderen?

Proficiat met je Nintendo Switch! Een console is natuurlijk niks zonder enkele handige accessoires, dus hebben wij deze lijst opgesteld zodat jouw Switch vlot en comfortabel speelt. Van Joy-Cons en een Pro Controller, tot draagtassen en bescherming voor je scherm: dit zijn de beste accessoires en deals.