Need for Speed: Hot Pursuit Features

FeatureDe beste Need For Speed games

Carl zet zijn favorieten op een rijtje.

De Need For Speed-serie is ondertussen al twintig jaar lang een dominante aanwezigheid in de gamingwereld. Dit stokpaardje van Electronic Arts is ondertussen al heel wat verschillende kanten uitgegaan. Van wilde achtervolgingen met de politie in weidse landschappen tot nachtelijke races met getunede wagens. En van avontuurlijke roadtrips door de hele Verenigde Staten tot bloedstollende races op officiŽle circuits. Racefanaat Carl heeft inmiddels in elke situatie de nodige pk's de vrije loop laten gaan. Met het oog op de komende release van de reboot, deelt hij daarom zijn drie favoriete games uit de raceserie.

Het was misschien wel de grootste verrassing die Electronic Arts voor ons in petto had. Het bedrijf begon haar persconferentie met een uitgebreide trailer van de nieuwe Need for Speed. Back to the roots zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen. Het publiek kon de aankondiging zeer zeker waarderen, en ook wij waren heel erg enthousiast toen we te horen kregen dat we weer 'pliesie' mochten gaan spelen.

Elke journalist die momenteel in L.A. verblijft kijkt uit naar de persconferenties van de grote drie. Die van Microsoft is reeds achter de rug, terwijl Nintendo en Sony tot morgen wachten voordat ze met hun grote kanonnen op de proppen komen. Er zijn echter nog twee grootmachten die uitnodigingen verzonden hebben richting journalisten zodat ze aanwezig konden zijn op hun eigen conferenties. Aan de ene kant hebben we Ubisoft, maar in dit stuk hebben we het over Electronic Arts - een uitgever die dit jaar tien spellen voorstelde in een prachtig oud theater. Wij waren aanwezig, en we vatten even samen wat EA allemaal in petto had.