Mario Tennis Aces

Geen unforced errors deze keer. Mario Tennis Aces serveert gebalanceerd, dynamisch en goed gevuld tennisspel. Prima allrounder.

Belangrijke events

Eigenaren van Mario Tennis Aces eisen hun geld terug, omdat de game niet over een modus met traditionele tennisregels beschikt. In plaats daarvan bevat Mario Tennis Aces een gestroomlijndere variant van tennis.

Mario Tennis Aces review - Slaat de bal goed raak

In deze Mario Tennis Aces review onderzoekt Bruce of Nintendo na het teleurstellende vorige deel de bal opnieuw misslaat of overtuigende punten scoort.

Na het magere Mario Tennis: Ultra Smash voor de Wii U heeft Mario Tennis Aces heel wat goed te maken. Want hoewel het vorige deel uit 2015 prima ideen had, leed de game ook aan een chronisch gebrek aan inhoud. Meteen bij het opstarten van Aces, is het duidelijk dat deze game aanzienlijk uitgebreider is.

Centraal in de singleplayer-ervaring staat nu de nieuwe Avontuurmodus. Die opent met een knotsgek verhaal zoals je dat ondertussen van Nintendo mag verwachten. Wario en Waluigi zijn in de ban van een kwaadaardig tennisracket. Om Mushroom Kingdom van de ondergang te redden, moet Mario met het tennisracket ter hand vijf krachtstenen verzamelen. Klinkklare onzin dus, maar het perfecte excuus om je een heleboel tennisminigames voor te schotelen.

Lees meer...

E3 2018 - Alle Nintendo Switch games die we verwachten te zien

Super Smash Bros.? Metroid Prime 4? Fortnite?

De Nintendo Switch is inmiddels alweer ruim een jaar op de markt. Met onder meer Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebben Switch-bezitters niks te klagen. De keerzijde van de medaille is wel dat de lat direct behoorlijk hoog ligt. Waar gaat Nintendo tijdens de E3 2018 iedereen mee verrassen? De zekerheidjes, twijfelgevallen, geruchten… Je leest het allemaal in dit overzicht.

Mario Tennis Aces krijgt een pre-launch toernooi

Mario Tennis Aces krijgt een online pre-launch toernooi. Dat maakt Nintendo bekend. De volledige game komt op 22 juni uit voor de Switch.

Het online toernooi is een soort van bta. Splatoon 2 en Arms kregen vorig jaar een soortgelijke behandeling. Vanaf 16:00 uur op vrijdag 1 juni tot en met middernacht op zondag 3 juni heb je de mogelijkheid om virtuele tennisballen te serveren.

Je hebt in eerste instantie de keuze uit vier personages: Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Je kunt tevens vijf personages vrijspelen. Wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt. Er is een singleplayermodus beschikbaar, maar ook daar heb je een online verbinding voor nodig.

Lees meer...