The Last of Us: Part 2

Belangrijke events

The Last of Us: Part 2 - Release, gameplay, trailers en alles wat we weten

Sinds de initiële aankondiging van The Last of Us: Part 2 kijken fans reikhalzend uit naar het vervolg op een van de beste games van het afgelopen decennium. Sindsdien onthult ontwikkelaar Naughty Dog echter slechts met mondjesmaat nieuwe informatie over de game. Tijdens de E3 2018 zijn echter nieuwe elementen bekendgemaakt over onder andere het verhaal, de gameplay en de multiplayer. Hier lees je alles wat we tot nu toe weten.

Inhoud

The Last of Us: Part 2 release

Lees meer...

Eerste The Last of Us 2 gameplay getoond

Sony heeft tijdens zijn E3-persconferentie de eerste gameplaybeelden van The Last of Us 2 onthuld.

De beelden tonen een volwassen Ellie, die op een feestje aan de praat raakt met een meisje. De twee zoenen en het toneel verplaatst zich plotsklaps naar een overwoekerd park. Ellie steekt een mes in iemands keel en ziet hoe een groep mensen anderen ophangen en afslachten. De nadruk komt op stealth te liggen terwijl Ellie beetje bij beetje door het vijandige terrein schuifelt.

Maar dan ontploft de bom en gelukkig schrikt Ellie - net als Joel - niet weg van een handgemeen. Bijlen, messen, glazen flessen en natuurlijk de vertrouwde pijl en boog. Zo kan je nu bijvoorbeeld ook explosieve pijlen pijlen craften. De combat is zeer gewelddadig en schrikt niet terug van de nodige gore, zo lijkt het.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.