Kirby's Extra Epic Yarn

Kirby's Extra Epic Yarn borduurt verder op het origineel. De typische Kirbykrachten en Devilish Mode maken de game helemaal af.

Kirby's Extra Epic Yarn review - Een extra warme trui

Sander kruipt voor de Kirby's Extra Epic Yarn review opnieuw achter de naaimachine om Patch Land weer op te lappen, en dankzij nieuwe krachten en een extra moeilijke modus is het klusje zeker net zo vermakelijk als op de Wii.

Kirby's Epic Yarn maakte het in 2011 overduidelijk dat ontwikkelaar Good-Feel een zeer passende naam heeft. De unieke artstijl zorgde volgens onze eigen Jasper zelfs voor "een van de prachtigste videogamewerelden waarin we tot nu toe hebben mogen vertoeven" en hoewel Good-Feel inmiddels meerdere Yoshi-games in een vergelijkbare stijl heeft ontwikkeld, blijft Kirby's Epic Yarn een bijzondere titel. Nu, bijna acht jaar later brengt Good-Feel Kirby's Extra Epic Yarn naar de Nintendo 3DS en het is niet moeilijk te begrijpen waarom deze versie 'Extra' in de titel krijgt.

Het verhaal blijft ongewijzigd. Kirby krijgt het aan de stok met de magiŽr Yin-Yarn, die het van stof gemaakte Patch Land aan flarden heeft gescheurd. Tegelijk verandert Kirby in een pluizig stukje touw en moet hij samen met Prins Fluff de wereld weer aan elkaar rijgen. De platformer wijkt af van traditionele Kirby-games, aangezien je niet kunt doodgaan en Kirby's kenmerkende transformatiekrachten naar de achtergrond zijn verdwenen. Dankzij de unieke artstijl, de ontspannen moeilijkheidsgraad en een appartement dat je kunt inrichten met een breed assortiment aan meubilair weet Kirby's Epic Yarn toch gemakkelijk te charmeren.

Lees meer...