Kingdom Hearts III Features

FeatureKingdom Hearts 3 - Wat we tot dusver weten

Het verhaal! De Disney-werelden! Het vechtsysteem! De releasedatum?

Kingdom Hearts 3 laat inmiddels al meer dan tien jaar op zich wachten. Dit illustere derde deel heeft een hele consolegeneratie overgeslagen en een releasedatum is nog altijd niet bekend. Sinds bedenker Tetsuya Nomura van Final Fantasy 15 is vertrokken om zich volledig op de game te kunnen focussen, lijkt de ontwikkeling in een stroomversnelling te zijn geraakt. Na jarenlange radiostilte komen er nu telkens vaker nieuwtjes naar buiten. Hier vind je alles wat we tot dusver weten.

Meest opvallende E3 2015 trailers

FeatureMeest opvallende E3 2015 trailers

Met Doom, Fallout 4, Assassin's Creed Syndicate, Mirror's Edge Catalyst, Rise of the Tomb Raider en nog veel meer.

Doom

Het is de eerste keer dat Bethesda tijdens de E3-beurs een persconferentie houdt. In zijn debuut trapt de uitgever met volle overtuiging af met de reboot van de klassieker Doom. Kort samengevat: demonen, guns, gore... en een kettingzaag!

Fallout 4

Lees meer...

FeatureE3 2015: De games van Square Enix

Met Final Fantasy 15, Deus Ex: Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider en nog veel meer.

Square Enix organiseert dit jaar tijdens de aankomende E3-beurs een eigen persconferentie. Een uitgelezen kans om op Japanse wijze met trailers, aankondigingen en releasedata te strooien. Op dinsdag 16 juni wordt om 19:00 uur de conferentie gehouden, net na Nintendo. Square Enix is allang niet meer het bedrijf dat alleen maar Japanse role-playing games ontwikkelt. Als uitgever heeft het bedrijf een grote vinger in de pap met gerespecteerde series als Final Fantasy, Tomb Raider en Deus Ex. Wat te verwachten van Square Enix? Je leest het hier.