Injustice: Gods Among Us

Spotlight

Belangrijke events

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd

Komt ook naar pc, PlayStation 4 en Vita, niet naar Wii U.

Uitgever Warner Bros. Interactive kondigt de Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aan. Deze bevat de originele game en alle beschikbare downloadbare uitbreidingen voor €59,99 en komt op 29 november uit.

Injustice: Gods Among Us Review

Injustice: Gods Among Us Review

Goddelijke fighting game!

Hoewel het wel tot de verbeelding spreekt en vaak spectaculair is, zijn superhelden in een fighting-game al lang geen wereldnieuws meer. Marvel werkt al een hele tijd samen met Capcom, en we zien ook al een tijdje games met de superhelden uit de stal van DC-comics verschijnen. Steevast in producties van Netherrealms, die we kennen van de Mortal Kombat reeks. Injustice: God's Among Us belooft echter een nieuwe aanpak, waarin het verhaal centraal staat.

De verhaallijn is in elk geval niet simpel. Sterker nog, je moet al een redelijke comic-fan zijn om het écht te kunnen volgen. Hou je vast... Het spel opent met een vernielde stad. De nieuwslijnen die we kunnen lezen vertellen ons dat het over Metropolis gaat. De thuisbasis van onze rood-blauwe vriend Superman. Maar waar is het dan misgegaan? Wel, leuk om weten is dat in dit spel niet alleen de helden elkaar kennen, ook de schurken lopen over. Blijkbaar had de Joker het dit keer op Metropolis gericht. Hij drogeert Superman, die in zijn waanzin op Lois Lane begint te meppen. Uiteraard is die niet echt gebouwd op een tik van de "Man of steel". Jawel, Superman vermoordt zijn eigen vrouw. Nog niet tragisch genoeg? Ok. Ze was zwanger. Kauw daar maar even op.

Nu, dit is waar het verhaal de bocht uitgaat. De Joker vond dit uiteraard niet voldoende. Ergens in Metropolis werd een nucleaire bom verstopt. Die was gelinkt aan de hartslag van Lois. Dus wanneer die stopt... Weg is onze mooie stad. Hierop gaat Superman door het lint en... vermoordt hij de Joker. Daarmee breekt hij natuurlijk zijn eigen regels en die van zijn collega-superhelden, waardoor er een kloof ontstaat. Maar dat heeft allemaal nog niets met jou te maken.

Lees meer...

De Duitse Amazon heeft de eerste DLC voor DC-comics fighter Injustice: Gods Among Us verklapt. De game zou een uitbreiding krijgen gebaseerd op de Blackest Night comics. Fans weten wat dat betekent: zombie superhelden!

Twee nieuwe personages werden bevestigd voor DC Comics' fighting game Injustice: Gods Among Us. Vanaf de release zal je ook met Sinestro en Hawkgirl op de tronie van helden als Superman en The Flash en schurken als The Joker en Lux Luthor kunnen slaan.