Injustice 2

Belangrijke events

Injustice 2 trailer toont The Teenage Mutant Ninja Turtles gameplay

NetherRealm Studios toont in een Injustice 2 trailer The Teenage Mutant Ninja Turtles gameplay. Zowel Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael demonsteren ieder hun unieke vaardigheden.

Je uitrusting bepaalt met welke schildpad je aan de slag mag. Kies je bijvoorbeeld voor zwaarden, dan speel je automatisch met Leonardo. Voor de multiplayer is er geen uitrusting beschikbaar, waardoor je vooraf zelf kiest met welke schildpad je speelt.

Naast de unieke vaardigheden van iedere schildpad, kun je tijdens een wedstrijd ook gebruik maken van assists om je tegenstander aan te pakken. In de trailer zijn meerdere assists te zien. Tot slot is er nog een speciale aanval waarbij het geheel team betrokken is.

Lees meer...

Injustice 2 komt naar de pc

Kwalitatieve port of puur onrecht?

Uitgever Warner Bros. laat weten dat Injustice 2 naar de pc komt. Vanaf 25 oktober is er een open bŤta op Steam beschikbaar. De game komt in de herfst op Steam en de Windows Store uit.

Injustice 2 is in mei uitgebracht voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Eerder zijn al personages als Raiden, Black Manta en Hellboy aangekondigd voor de game. Er is tot op heden nog geen pc-versie van Injustice 2 aangekondigd.

5 opvallende gamereleases mei

Met onder meer Prey, Injustice 2 en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Nieuwe maand, nieuwe releases. Ook mei heeft de nodige nieuwe games in petto. Benieuwd of je weer je portemonnee mag trekken? Hieronder lees je de vijf meest opvallende gamereleases van mei.

Injustice 2 microtransacties onthuld

Geld voor je looks en power level.

Injustice 2 krijgt een nieuw betaalmiddel. Dat heeft ontwikkelaar NetherRealm bevestigd. De nieuwe valuta heet Source Crystals, en moet met echt geld aangekocht worden.

Cyborg is speelbaar in Injustice 2

Te zien in nieuwe story trailer.

NetherReam Studios onthult Cyborg als speelbaar personage voor Injustice 2. Dat doet de ontwikkelaar aan de hand van een nieuwe trailer. Cyborg was eerder ook al speelbaar in de eerste Injustice-game.

Injustice 2 closed beta aangekondigd

Injustice 2 closed beta aangekondigd

Inschrijven nu mogelijk.

Ontwikkelaar NetherRealm laat weten dat Injustice 2 een gesloten bŤta krijgt. Je kunt je voor de testfase inschrijven via de officiŽle Injustice 2-site.

NetherRealm heeft nog niet laten weten welke modi er in de bŤta zitten. Het aantal speelbare personages in de testfase is ook nog niet bekend. Het is tevens nog onduidelijk wanneer de gesloten bŤta precies begint.

Injustice 2 lanceert op 18 mei op de PlayStation 4 en de Xbox One. Eerder deze week bracht NetherRealm nog een Injustice 2 story trailer uit.

Lees meer...

Bekijk: Gamenieuws van de week - #02-2017

In het teken van de Switch.

Januari is doorgaans een makke maand voor gamenieuws, maar toch is er de afgelopen week heel wat gebeurd. De aankondiging van een nieuwe Nintendo console en games, releasedata voor een langverwachte fighter, een closed beta waarin het bloed weelderig vloeit en zelfs de annulatie van een Xbox exclusive. Dit zijn de belangrijkste nieuwsfeiten van 9 tot en met 13 januari 2017.

Injustice 2 release bekend

Begin maar met oefenen.

Ontwikkelaar NetherRealm maakt de Injustice 2 release bekend. Uitgever Warner Bros. brengt Injustice 2 op 18 mei voor de PlayStation 4 en de Xbox One uit. Een pc-versie van de game is tot dusver niet aangekondigd.

Injustice 2 trailer onthult Harley Quinn en Deadshot

Ontwikkelaar NetherRealm onthult middels een trailer dat Harley Quinn en Deadshot speelbare personages zijn in Injustice 2.

Harley Quinn was al speelbaar in eerste deel Injustice: Gods Among Us. In Injustice 2 heeft ze echter een aantal nieuwe vaardigheden gekregen. De game beschikt tevens over een Harley Quinn-skin uit de Suicide Squad-film.

Scherpschutter Deadshot maakt zijn debuut in de Injustice-serie. In de trailer zijn onder andere een aantal combo's en zijn finishing move te zien.

Lees meer...