Hitman Nieuws

Hitman: Definitive Edition krijgt fysieke release

Ter ere van IO's twintigste verjaardag.

IO Interactive heeft een fysieke versie van Hitman: Definitive Edition aangekondigd. De fysieke versie lanceert op 18 mei voor PlayStation 4 en Xbox One en bevat enkele nieuwe outfits ter ere van de twintigste verjaardag van ontwikkelaar IO Interactive.

7 games om in de kerstsfeer te komen

It's the most wonderful time of the year!

Kerstmis zit vol met symboliek en rond deze tijd van het jaar kan je er bijna niet meer omheen. Sneeuw, versiering, cadeautjes, iets met een verjaardag van een belangrijk symbool, noem maar op. De symboliek is zo sterk dat het meteen warme gevoelens naar boven brengt, dus hier zijn zeven games om meteen mee in de kerstsfeer te komen!

Filmsite Deadline meldt in een reportage dat Fox 21 en Hulu aan een Hitman tv-serie werken. Het is nog onbekend wanneer de serie wordt uitgezonden.

IO werkt aan nieuwe Hitman game

Studio legt ook huidige situatie uit.

Ontwikkelaar IO Interactive heeft laten weten dat de studio aan een nieuwe Hitman-game werkt. IO is van plan om in 2018 meer te onthullen.

Hitman krijgt Game of the Year Edition

Alle Elusive Targets komen ook terug.

IO Interactive maakt bekend dat Hitman een Game of the Year Edition krijgt. Die lanceert op 7 november en introduceert onder andere een mini-campaign met vier nieuwe missies.

Hitman kwam vorig jaar via de digitale weg in episodes uit. Voor wie liever in één ruk door speelt en een fysiek exemplaar aan zijn collectie wil toevoegen: het complete eerste seizoen ligt inmiddels in de schappen. Wat moet je allemaal weten over het zesde officiële deel van Agent 47's moordpraktijken? De vijf belangrijkste dingen lees je hier.

Hitman update laat vrijgespeelde content offline werken

IO Interactive heeft laten weten dat de nieuwe update voor Hitman ervoor zorgt dat alle vrijgespeelde content ook offline beschikbaar is. De update is reeds beschikbaar.

Alle vrijgespeelde content wordt vanaf nu ook opgeslagen in een offline profiel, waardoor het beschikbaar wordt in Offline Mode. Wanneer de servers niet bereikbaar zijn, kun je vanaf nu alles alsnog benaderen.

Je moet éénmaal met de server verbinden zodat alle voorwerpen, start- en eindlocaties, Elusive Target beloningen en Challenge Pack unlocks beschikbaar worden in het nieuwe offline profiel.

Lees meer...

Bekijk: HITMAN - The Season Finale trailer

De Hitman: Episode 6 release is eerder deze maand officieel onthuld. De episode lanceert vandaag op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder dit jaar liet ontwikkelaar IO Interactive al weten dat Hitman mogelijk nog twee seizoenen krijgt.

Lees meer...

Hitman - Episode 6 release bekend

Hokkai-doorzettingsvermogen.

Ontwikkelaar IO Interactive maakt de releasedatum van Hitman - Episode 6: Situs Inversus bekend. De episode is vanaf 31 oktober speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hitman - Episode 5 release onthuld

UPDATE: gameplaytrailer uitgebracht.

UPDATE: IO Interactive brengt een korte trailer voor Hitman - Episode 5: Freedom Fighters uit. Hierin is het militaire complex te zien dat als setting voor de episode dient.

Fysieke Hitman release bekend

Van het eerste seizoen dan.

IO Interactive onthult de releasedatum voor de fysieke versie van Hitman. Het complete eerste seizoen van de game is vanaf 31 januari 2017 te koop voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Op vrijdag 13 mei verschijnt de eerste Elusive Target in Hitman. De exclusieve doelwitten zouden vanaf de lancering van de eerste episode onderdeel van de game uitmaken, maar maken ongeveer twee maanden later pas hun opwachting.

Hitman (2016) - 5 dingen die je moet weten

Dodelijke comeback van Agent 47.

Vandaag is de release van de nieuwe Hitman. Agent 47 keert terug in alweer het zesde officiële deel van de serie. Ontwikkelaar IO Interactive kiest op meerdere fronten voor een andere aanpak. We zetten daarom even snel de vijf belangrijkste aspecten voor je op een rijtje.

PS4-versie Hitman krijgt open beta

PS4-versie Hitman krijgt open beta

Alleen beschikbaar voor PS Plus-abonnees.

Ontwikkelaar IO Interactive maakt bekend dat de PlayStation 4-versie van Hitman een open bèta krijgt. De testfase begint op vrijdag 4 maart.

De open bèta geeft je de beschikking over de proloog van de game. Dit zijn twee afzonderlijke trainingsmissies die zich twintig jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdgame afspelen. De proloog was eerder onderdeel van de Hitman closed beta.

"De eerste beta voor Hitman heeft ons enorm geholpen. Zo hebben we de capaciteiten van onze servers uitgebreid kunnen testen. We zijn nu hard aan het werk om alle zwakke punten te versterken", aldus IO -baas Hannes Seifert.

Lees meer...

Hitman releasedatum uitgesteld tot 2016

Stond aanvankelijk voor eind dit jaar gepland.

Ontwikkelaar IO Interactive maakt bekend dat de Hitman releasedatum is uitgesteld. De game komt nu in maart 2016 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Details verkoopmodel Hitman onthuld

Details verkoopmodel Hitman onthuld

Nieuwe releasedatum ook bekendgemaakt.

Ontwikkelaar Io-Interactive onthult details omtrent het verkoopmodel van Hitman.

Hitman lanceert niet meteen met alle content, maar wordt via updates in de opeenvolgende maanden met nieuwe locaties en missies aangevuld. Bij de release op 11 maart zijn er drie locaties beschikbaar: Parijs, Sapienza en Marrakech. De game bevat dan tevens zes campagnemissies en een Contract modus met 800 doelwitten.

Het onlineaspect van de game is eveneens in maart beschikbaar en geeft toegang tot speciale tijdelijke doelwitten, wekelijkse door IO ontwikkelde Contracts en door de community gemaakte content. In de maanden april, mei en juni voegt de ontwikkelaar nieuwe locaties toe die elk nieuwe missies, Contract-doelwitten, wapens en vermommingen bevatten. Zo is in april Thailand beschikbaar, in mei de Verenigde Staten en in juni Japan.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 39

Met o.a. Destiny: The Taken King, FIFA 16 en een vooruitblik op oktober.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de

Square Enix toont nieuwe Hitman E3 trailer

Tijdens Square Enix' E3-persconferentie toont IO Interactive de nieuwe Hitman-game.

De Hitman-trailer belooft een sandbox-wereld waarin doelwitten slechts voor een beperkte tijd verschijnen. Je begeeft je in deze creatieve stealth action game naar verschillende locaties zoals Marrakesh, Parijs en Milaan. Je kiest zelf hoe je het doelwit benadert en welke uitrusting je hanteert.

Tegelijk met de onthulling van deze trailer, werd ook de Hitman releasedatum van 10 december bekend gemaakt.

Lees meer...

Zo, de E3 zit erop! De voorbije dagen zijn talloze games en andere nieuwigheden aangekondigd, waarvan we je maar al te graag op de hoogte gebracht hebben. Omdat je door de grote hoeveelheid nieuwsberichten misschien het overzicht kwijt bent, hebben we ze hier allemaal voor je gebundeld. Geniet samen met ons nog even na van een waanzinnige E3!

Nieuwe Hitman officieel aangekondigd met trailer

Nieuwe Hitman officieel aangekondigd met trailer

Een nieuw avontuur van Agent 47.

Sony's Asad Qizilbash onthult tijdens de Sony E3-persconferentie officieel de nieuwe Hitman van studio IO Interactive.

Het nieuwe avontuur van Agent 47 moet de meest ambitieuze Hitman-game worden. Je reist naar allerlei exotische locaties in de wereld af om je beste stealth-technieken toe te passen.

De PlayStation 4-versie van Hitman bevat zes unieke huurcontracten. Als je een pre-order voor de game plaatst, krijg je een kans om deel te nemen in de PlayStation 4-exclusieve bèta.

Lees meer...