H1Z1

H1Z1 open beta op de PlayStation 4 al door 4,5 miljoen mensen gespeeld

Ontwikkelaar Daybreak Games maakt bekend dat de open bta van H1Z1 op de PlayStation 4 al door meer dan 4,5 miljoen mensen is gespeeld. De bta is sinds 22 mei beschikbaar. Op de eerste dag had de game reeds 1,5 miljoen spelers.

Iedereen die de game reeds heeft gespeeld, krijgt als beloning een Blue Barbed Hellfire 4-6. Die vind je terug in je inventory. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om de game als duo te spelen.

De Battle Royale-versie van H1Z1 lanceerde in februari al voor de pc. Enkele weken later maakte Daybreak Games H1Z1 free-to-play.

Lees meer...

H1Z1 - De Fortnite killer?!

Check om 20:00 uur onze livestream!

Met 1,5 miljoen spelers in de beta van H1Z1 moet er toch iets speciaals zijn aan de nieuwe free-to-play Battle Royale game, toch? Eurogamer Benelux en #teamkansloos zoekt het voor je uit!

H1Z1 vanaf vandaag free-to-play

Maar wat is nu de beste Battle Royale?

Ontwikkelaar Daybreak Game Company laat weten dat H1Z1 vanaf vandaag free-to-play is. Alle modi in de game zijn vanaf nu gratis te spelen. Met echt geld koop je daarnaast onder andere nieuwe outfits en loot crates.

Sony onthult MMO-zombiegame H1Z1

Verschijnt eerst op pc, later op PlayStation 4.

Sony Online Entertainment komt met een post-apocalyptische MMO met de titel H1Z1. SOE's president John Smedley maakt via Reddit meer details over de ambitieuze zombiegame bekend.