Forza Motorsport 6 Nieuws

Nieuwe trailer Forza Motorsport 6 brengt eerbetoon aan oude racegames

Ontwikkelaar Turn 10 Studios brengt een nieuwe trailer voor Forza Motorsport 6 uit.

De trailer bevat een groot aantal verwijzingen naar bekende racegames uit het verleden. Zo zie je voertuigen en personages uit onder andere Pro Am, Pole Position, Chase HQ en Ridge Racer de revue passeren. Het geheel wordt begeleid door het nummer Danger! High Voltage van The Electrix Six.

Forza Motorport 6 komt op 18 september uit voor de Xbox One. Een lijst met alle beschikbare auto's in Forza 6 vind je op de site.

Lees meer...

Laatste auto's Forza Motorsport 6 onthuld

Meer dan een jaar lang elke dag een andere wagen rijden.

Turn 10 Studios en Microsoft hebben de laatste tien wagens van Forza Motorsport 6 onthuld. Hiermee komt in de Standard Edition het aantal auto's op 460 te staan. Een record: nog nooit eerder zijn er zoveel wagens tijdens de lancering van een Forza-game beschikbaar geweest.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 34

Met Need For Speed, FIFA 16, PlayStation 4 en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Forza Motorsport 6 vereist grote installatie

Ruim 40 gigabyte aan schijfruimte nodig.

In de Xbox Marketplace staat de benodigde opslagruimte voor Forza Motorsport 6. Daar is bij de verschillende bundels te zien dat je 44,37 gigabyte vrije ruimte nodig hebt om de game te installeren.

Zo, de E3 zit erop! De voorbije dagen zijn talloze games en andere nieuwigheden aangekondigd, waarvan we je maar al te graag op de hoogte gebracht hebben. Omdat je door de grote hoeveelheid nieuwsberichten misschien het overzicht kwijt bent, hebben we ze hier allemaal voor je gebundeld. Geniet samen met ons nog even na van een waanzinnige E3!

Microsoft toont trailer Forza Motorsport 6

Microsoft toont trailer Forza Motorsport 6

In een resolutie van 1080p op 60 frames per seconde.

Microsoft laat tijdens zijn E3-persconferentie een trailer zien van Forza Motorsport 6. De trailer vergezelt de aankondiging van de racegame.

In het filmpje zie je ingame-beelden van de Xbox One-exclusive. Forza Motorsport 6 heeft een resolutie van 1080p en draait op 60 frames per seconde.

De Forza Motorsport 6 releasedatum is nu ook bekend. De game lanceert op 15 september 2015.

Lees meer...

Forza Motorsport 6 heeft regen

Japanse Xbox site spreekt boekdelen.

Het is mogelijk om in Forza Motorsport 6 in het donker of met nat weer te racen. Dat blijkt uit enkele gelekte afbeeldingen van de Japanse officiële Xbox site.