Final Fantasy XII The Zodiac Age Nieuws

Final Fantasy 12 krijgt extra's op Switch en Xbox One

Meer opties voor jobs en gambits.

Square Enix maakt bekend dat de Nintendo Switch- en Xbox One-versie van Final Fantasy 12: The Zodiac Age je meer vrijheid geeft in het samenstellen van je team. Zo zit je niet meer vast aan de jobs die je kiest, maar kun je ze verwisselen door met de moogle Montblanc te praten.

Release Final Fantasy 12: The Zodiac Age voor Nintendo Switch bekend

Final Fantasy 10 en 10-2 ook uit in april.

Square Enix maakt bekend dat Final Fantasy 10 en Final Fantasy 10-2 op 16 april lanceren voor de Nintendo Switch. Daarna volgt Final Fantasy 12: The Zodiac Age op 30 april. In een later stadium komen onder andere Final Fantasy 7 en Final Fantasy 9 nog uit. Daarvan is nog geen releasedatum bekend.

Final Fantasy 12 komt naar de Switch

Net als een hele resem andere Final Fantasy-games.

Nintendo heeft via een nieuwe Nintendo Direct onthuld dat er verschillende Final Fantasy-games naar de Switch komen. Van de hoofdgames komen Final Fanstasy 12: The Zodiac Age, Final Fantasy 7, Final Fantasy 9, Final Fantasy 10 en Final Fantasy 10-2 voor het eerst naar een Nintendo-console.

5 opvallende gamereleases juli

Met onder meer Splatoon 2, Final Fantasy 12 en New Nintendo 2DS XL.

De E3 2017 ligt inmiddels achter ons. Dat betekent dat de komkommertijd van start gegaan is, met als gevolg dat er relatief weinig nieuwe games uitkomen. Toch hoef je je niet helemaal te pletter vervelen. De gamereleases van juni brachten onder meer Tekken 7 en WipEout Omega Collection. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende games lees je hieronder.