FIFA 19 Nieuws

Vorige week nog raakte bekend dat BelgiŽ een strafonderzoek naar EA opent wegens FIFA loot boxes, vandaag toont EA hoe het openen van FIFA 19 Ultimate Team packs in zijn werk gaat - en hoeveel kans op de GOAT je nu eigenlijk maakt.

De Belgische overheid, die eerder dit jaar verklaarde dat loot boxes een vorm van gokken zijn, heeft een strafonderzoek gestart tegen EA. Dit nadat de uitgever weigerde om het oordeel van de Belgische Kansspelcommissie na te leven en de gerandomiseerde loot boxes in FIFA aan te passen.

Nieuwe FIFA 19 stadions onthuld

Waaronder Molineux en Craven Cottage.

Electronic Arts onthult de nieuwe FIFA 19 stadions. De aankomende game in de langlopende voetbalserie bevat een aantal nieuwe stadions waaronder Molineux van de Wolverhampton Wanderers en Craven Cottage van Fullham.

Beste spelers in FIFA 19 onthuld

Twee Belgen in de top tien!

EA Sports heeft de tien beste spelers in FIFA 19 bekendgemaakt. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo bekleden net zoals de afgelopen jaren de eerste twee plaatsen, maar voor het eerst hebben beide spelers een gelijke score van 94 punten.

FIFA 19 demo release bekend

Inclusief de inhoud.

Electronic Arts maakt de FIFA 19 demo release bekend. Vanaf 13 september is de game beschikbaar in de PlayStation Store. Naar verwachting komt de demo gelijktijdig op de pc, Switch en Xbox One uit, echter zijn die platformen nog niet genoemd.

FIFA 19 gameplay gelekt

FIFA 19 gameplay gelekt

De bal is nu nog ronder.

De eerste FIFA 19 gameplay is gelekt.

Op de FIFA subreddit van sociale netwerksite Reddit heeft een user de gameplay online gezet.

In de video is te zien hoe er een nieuw menu is voor de standaard kick-off, met extra opties zoals "house rules" en "best of series".

Lees meer...

FIFA 19 release bekendgemaakt

Voor de kampioenen.

EA Sports heeft tijdens de EA Play 2018 de releasedatum van FIFA 19 bekendgemaakt. De voetbalgame komt op 28 september 2018 uit.

Champions League komt naar FIFA 19

Voor echte kampioenen.

Electronic Arts heeft tijdens de E3 2018 bekendgemaakt dat de Champions League speelbaar is in FIFA 19. Het kampioenenvoetbal is speelbaar in zowel tournament mode als career mode.